Maatwerk kasten, meer dan een opbergmeubel

Maatwerkkast Bouwcenter Nelemans Showroom

Ken je het gevoel altijd opbergruimte te kort te komen, terwijl er nog zoveel hoeken en wanden onbenut blijven. Nelemans biedt een grote diversiteit aan opbergmogelijkheden.

We voorzien je voor diverse maatwerk kasten zoals garderobekasten, boekenkasten, inloopkasten of zolderkasten. Bij ons kun je voor elk budget, interieur en ruimte in huis de perfecte kast vinden.

Elke kast kan naar wens worden samengesteld met een eigen karakter en precies passend bij jouw interieur en smaak. Alle maatwerken kasten worden op maat gemaakt zodat de ruimte optimaal benut wordt.

Een kast onder de trap, langs een schuine wand of in een onmogelijke hoek? Of wil je precies die kast van de foto op Pinterest? Niets is onmogelijk bij Nelemans. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom eens langs in onze showroom!

Bouwcenter Nelemans Showroom

Wees welkom

Kasten Bouwcenter Nelemans Showroom

Deskundig advies

Op zoek naar het juiste advies? Iemand die met je meedenkt? Wij helpen je graag. 

Alles voor in en om je huis

Bij Bouwcenter Nelemans verkopen wij niet alleen maatwerk kasten, maar ook keukens, deuren, vloeren en bouwmaterialen. 

Ruime openingstijden

Door onze ruime openingstijden ben je écht altijd welkom.

Laat je inspireren

Wij bieden de mooiste (en meeste handige) maatwerk kasten met een eigen(tijds) karakter. De kasten worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgen voor de juiste sfeer in jouw woning.

Je kunt verschillende stijlen mixen en verschillende opstellingen en inrichtingen uitproberen zoals je het zelf wenst. Een stoere industriële kast met een landelijk karakter? Een slimme oplossing voor je geluidsapparatuur of thuiswerkplek? Of altijd al gedroomd van een luxe inloopkast?

We komen de maten bij jouw thuis opmeten en ontwerpen een kast op maat tot op de millimeter nauwkeurig. Bovendien komen alle kasten met handige accessoires, zoals schoenenrek op maat, een garderobelift, ladeverdelers of kastverlichting. Benieuwd naar de mogelijkheden of heb je inspiratie nodig? Laat je inspireren op onze website of kom eens langs in onze showroom.

Kasten Bouwcenter Nelemans Showroom

Bekijk één van onze anderen categorieën die je kunt vinden in onze showroom;