Maatwerk binnen- en buitendeuren

Schuifdeuren Showroom Bouwcenter Nelemans

Voldoen de afmetingen van jouw deur niet aan de standaard deurmaten? Geen probleem, al onze deuren kun je op maat laten maken. Heb je specifieke deur wensen? Ook dan kun je bij ons terecht. Met onze deuren helpen wij u graag uw woonwensen werkelijkheid te laten worden.

De deuren van Nelemans zijn volledig vrij in te delen. Wil jij graag schuifdeuren met hieromheen een kastensysteem? Een mooie wand als roomdiver? Heb je ergens een deur gezien die je precies zo na wil maken? Wij geven je graag de vrijheid om het ontwerp van de wand of deur af te stemmen op jouw toekomstige of huidige interieur.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze showroom! Vertel ons over je ruimte en deel je wensen dan maken we samen een vrijblijvende offerte voor je. Altijd inclusief inmeten, transport en montage.

Kasten & Deuren Bouwcenter Nelemans Showroom

Laat je inspireren

Deuren Showroom Bouwcenter Nelemans

Deskundig advies

Bij Bouwcenter Nelemans werken specialisten, ook op het gebied van maatwerk. Laat je adviseren.

Ruime openingstijden

Wij hebben ruime openingstijden. Zo bent u bij ons altijd welkom. 

Service

Wij hebben service hoog in het vaandel staan. Heb je een opmerking voor ons? Wij horen het graag. Jouw wensen staan bij ons centraal. 

Laat je inspireren

Zowel buiten- als binnendeuren zorgen voor de nodige uitstraling van je woning. Jouw voordeur is het visitekaartje van je woning en binnendeuren maken jouw interieur pas echt compleet. Uiteraard hebben we ook maatwerk terras- en garagedeuren. 

Bij het kiezen van een buitendeur maken stijlvolle en functionele accessoires de deur pas echt compleet. Denk bijvoorbeeld aan het juiste deurbeslag, meerpuntsluiting en veiligheidsscharnieren of tochtborstels.

Een binnendeur bepaalt in grote mate de stijl van het huis en interieur. Heb je voorkeur voor een eyecatcher, een glazen deur, klassieke deur of schuifdeuren of ga je toch liever voor een ingetogen design?

Alles is mogelijk bij Nelemans. Wil je eerst nog zien wat wij voor mogelijkheden bieden? Of heb je gewoon wat wooninspiratie nodig? Laat je inspireren op onze website of kom eens langs in de showroom.

Deuren Showroom Bouwcenter Nelemans

Bekijk één van onze anderen categorieën die je kunt vinden in onze showroom;