Maatwerk badkamers

Maatwerk badkamers

Maatwerk badkamers

Bij maatwerk badkamers is de ruimte en inrichting volledig naar jouw wensen aangepast. Iedere ruimte is anders en niet iedere badkamer kan zo een-op-een gemonteerd worden. In sommige gevallen vraagt dat om specifieke aanpassingen in de meubels. Of het nu wat smaller, lager, hoger of breder moet: bij Nelemans leveren we maatwerk oplossingen zodat jouw droombadkamer écht werkelijkheid wordt.

Maatwerk badkamers of badkamers op maat
betonlook badkamer showroom

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel; vraag ons gerust om advies. 

De allerbeste kwaliteit, optimaal comfort

Geniet van kwaliteit én comfort.

Badkamers op maat gemaakt

Van idee tot realiteit; wij maken het waar.

Design volgens de laatste trends

Op zoek naar een maatwerkbadkamer volgens de laatste trends? Wij denken graag met je mee.

Badkamers op maat

Badkamer op maat of maatwerk?

De badkamers van Nelemans worden standaard op maat geleverd. Iedere ruimte is anders en vraagt om aanpassingen op maat. Heb je wensen, die niet aansluiten bij het standaard assortiment? Dan kun je bij ons ook terecht voor een maatwerk badkamer. Onderdelen, zoals het badkamermeubel, tegelwerk en de kasten et cetera worden dan speciaal voor je ontworpen. Vrijwel alles is mogelijk. Onze specialisten helpen je graag om datgene te realiseren wat je voor ogen hebt.

Maatwerk badkamer meubel

Maatwerk badkamer meubel

Een maatwerk badkamer meubel geeft je de mogelijkheid om een compleet uniek design samen te stellen. Van speciale materialen tot aan unieke kleuren, deurtjes, afmetingen en nog veel meer. Deel met ons je wensen en we kijken graag samen wat mogelijk is.

Badkamerkast op maat

Badkamer kast op maat

Het lastige van een badkamer is meestal de grootte of complexiteit van de ruimte. Van kleine badkamers tot aan ruimtes met een schuin dak, wij leveren graag jouw badkamer kast op maat. Met een badkamer kast creëer je extra opbergruimte en/of kun je efficiënter de ruimte indelen. Bovendien kun je de kast ook qua design volledig aan laten sluiten bij jouw wensen. Daarnaast kunnen we ook glazen douchewanden op maat leveren.

Badkamer showroom

In onze showroom vind je badkamers in alle mogelijke stijlen; van industriële en landelijk tot aan klassiek. Laat je verwonderen door alle verschillende opties, proef de sfeer en beleef materialen, vormen en kleuren.
Alle badkamers in onze showroom zijn op maat te maken. Bovendien kun je meerdere stijlen met elkaar te combineren. We laten de keuze geheel aan jou. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs of kom eens binnenwandelen.

Exclusieve badkamer showroom Brabant

Bekijk ook onze andere maatwerkoplossingen