Beleef onze nieuwe showroom en
bereid je voor op de feestdagen

Bouwcenter Nelemans viert feest: onze showroom is namelijk vernieuwd! Dat moment kunnen we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. In het weekend van zaterdag 14 en zondag 15 december openen we onze nieuwe showroom dan ook op feestelijke wijze.
Om dit een extra feestelijk tintje te geven, is de showroom geheel ingericht in kerststijl, en staan onze partners klaar om je te verblijden met hapjes, drankjes en lifestyle inspiratie.

Bij binnenkomst word je door onze gastdames en -heren verwelkomd met een drankje.
Eenmaal in onze showroom verrassen we je niet alleen met de mooiste on-trend keukens en badkamers, maar krijg je ook de gelegenheid om exclusieve wijnen te proeven of kookworkshops bij te wonen.

 

lunch in showroom

Wat is er te beleven?

Kookworkshops en demonstraties

Om je alvast voor te bereiden op de feestdagen, zal onze partner Miele diverse kookworkshops geven met de heerlijkste gerechten. Ook krijg je verschillende demonstraties van de meest geavanceerde apparatuur, waaronder de Dialog Oven, wat de manier van koken op revolutionaire wijze verandert door de innovatieve M Chef-technologie. Deze oven maakt van koken een efficiënt feestje. Tevens geeft Like2Cook een demo met diverse keukenapparaten. 
Arte geeft gedurende het event diverse workshops om je keukenwerkblad in optimale staat te houden, namens KNOOK vind je op het parkeerterrein een aantal Range Rovers en Jaguars om te bewonderen.

Hapjes en drankjes proeven

Uiteraard is er aan hapjes en drankjes geen gebrek. Wijnbar Dames Pellens zal je voorzien van de heerlijkste wijnen die je stuk voor stuk kunt proeven; Fromagerie Gaullame voorziet alle gasten van de lekkerste en meest exclusieve kazen. Peeters Vlees vult jouw kaasplankje aan met vers gesneden hammen.

Beauty en (life)style

Er op en top uitzien met de feestdagen? Daar zorgt Van Lange Mode wel voor! In één van onze ruime inloopkasten vind je een selectie aan eigentijdse mode, voor zowel man als vrouw. De outfit maak je af met sieraden van Segers Juweliers, de hoeden en accessoires van Matelot en een stijlvolle bril van Optiek van Wely. Wellicht doe je zelfs ideeën op voor onder de kerstboom! Beauty en Spa center Esfinge vertelt je alles over gezichtsverzorging en beauty, om stralend het nieuwe jaar in te luiden. Frank Smulders coaching helpt je graag met het maken van persoonlijke plannen om fit te beginnen in het nieuwe jaar. 

Laat je inspireren door kunst

Middenin onze showroom vind je een kunstexpositie van kunstgalerie Tres-Art. Brouwer en Bien tonen hun kunstbomen en -planten, die niet van echt te onderscheiden zijn en Marianne Styling Business maakt dit compleet met (kunst)bloemen. Een perfecte aanvulling in je interieur!

Ontdek de leukste woonaccessoires

Op zoek naar wooninspiratie? Kom langs in onze vernieuwde showroom waar een aantal van onze vaste partners van Houtz deuren en Raumplus kasten je graag meer vertellen! Laat je daarnaast inspireren door woonaccessoires om je interieur compleet te maken. Zoals de meubels van MiMa en de accessoires van Zisensa. Ook vind je De Tegel BV in onze showroom, die een breed assortiment aan tegels laat zien. Warema adviseert je tijdens het event over zonwering; een belangrijk onderdeel van je woning en laten we zeker de tuin niet vergeten waar je bij Braat Groenbeleving die nieuwste tuintrends kan beleven. 

Belangrijke informatie

Het event is kosteloos toegankelijk voor een ieder die zich graag wil laten inspireren op het gebied van eten, drinken, lifestyle en wonen. Voor bezoekers die benieuwd zijn naar onze nieuwe keukens en badkamers, is er tevens de mogelijkheid om met één van onze adviseurs te spreken. Zij kunnen je alles vertellen over de nieuwste mogelijkheden, merken en geavanceerde apparatuur. Sla dan bovendien onze touch reality tafel niet over, waar je een virtuele keuken kunt inrichten die exact in jouw woning past. Dit geeft jou een unieke kijk in jouw droomkeuken.

Het lifestyle event vindt plaats in onze showroom in Etten-Leur, aan de Ecustraat 2. Bereken hier direct je route naar onze showroom!

 

Een sfeerimpressie

Het lifestyle event wordt mede mogelijk gemaakt door onze exposanten: