Landelijke keukens

Een landelijke keuken straalt warmte en oer Hollandse gezelligheid uit. Grote kans dat je bij een landelijke keuken denkt aan omgebouwde woonboerderijen of grote landelijke huizen. Dit zijn ook de plekken waar je een landelijke keuken veelal tegenkomt, omdat dit zo goed aansluit bij het karakter van het pand. Maar de landelijke keuken past stiekem in ieder huishouden dat houdt van een warme sfeer! 

De hoofdelementen dragen bij aan de algehele sfeer. Zo vind je er vaak een groot fornuis met oven en zijn de keukenkastjes afgemaakt met traditionele handgrepen. Vervolgens maken de details het af. Staat er bij jou binnenkort ook zo’n warme landelijke keuken?

Landelijke keuken

Wees welkom

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst en werkt nauw samen met monteurs om jou van de allerbeste kwaliteit te voorzien.

Keuken voor ieders budget

Een keuken waar je je thuis voelt. Een keuken waar je met passie staat te koken. Wij bieden keukens aan voor ieders budget; wees welkom.

Afspraak bij jou thuis mogelijk

Wil je liever dat wij bij jou thuis komen voor een afspraak? Dat kan bij ons! Meten we meteen even de juiste maten voor je op.

Innovatieve apparatuur

Apparatuur wat bij jouw stijl hoort, apparatuur waar jij blij van wordt… wij hebben het!

Laat je inspireren

In de tijd van onze grootouders was de keuken de ruimte waar het eten werd bereid. Hedendaags wordt de keuken voor veel meer dan alleen het bereiden van eten gebruikt. Daar is ondertussen zelfs een begrip aangehangen: de woonkeuken. Er wordt nu naar veel meer dan alleen het fornuis en werkblad gekeken. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos!

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem voor extra inspiratie nog even een kijkje op onze inspiratiepagina, of stap eens bij ons binnen voor een eerste blik. Ben je op zoek naar advies? Samen met jou kijken we vrijblijvend naar hoe jouw droomkeuken past binnen jouw woonwensen en budget. 

Nelemans Keukens Landelijk Luxe

Bekijk onze andere categorieën