Landelijk moderne keuken

De prachtige landelijk moderne keuken XL33 is onderdeel van onze collectie showroomkeukens. De keuken is uitgevoerd in een rechte opstelling met losse kastenwand. Verder bevat de XL33 kunststof ontmantelde keukenfronten in de houtlook kleur “sherwood eiken repro wit”.

Prachtige showroomkeuken in de kleur wit
Landelijke rechte keuken in een moderne stijl

Keukenapparatuur

Deze XL33 is voorzien van alle gemakken. De opstelling bevat keukenapparatuur van het merk Pelgrim en Doeco en is voorzien van:

  • Gaskookplaat
  • Integreerbare koelkast
  • Volledig integreerbare vaatwasmachine
  • Afzuigunit
  • Tweegreepsmengkraan
  • Multifunctionele oven

Keuken werkblad

De XL33 heeft een keuken werkblad van het merk Kemie. Het werkblad is gemaakt van beton en heeft een bijpassende betonlook kleur. Het blad is kras-, vlek- en hittebestendig.

Moderne keuken in een landelijke stijl in het wit
Werkblad in een moderne landelijke keuken
Landelijk moderne keuken met losse kastenwand

Andere showroomkeukens

Keukenshowroom Etten-Leur

In onze woon- en lifestyle showroom van ruim 2500 vierkante meter in Etten-Leur vind je tientallen showroomkeukens. Laat je uitgebreid inspireren en ontdek wat bij je past. Heb je advies nodig? Onze adviseurs helpen je graag verder met het realiseren van jouw droomkeuken. Wil je meer weten over onze aanpak? Bekijk dan eens onze showroom werkwijze.

Naast keukens vind je in onze showroom in Etten-Leur ook badkamers, tegels, vloeren, kasten en deuren. Hierdoor bieden we een totaaloplossing voor de afbouw van jouw woning.