Klimproducten

Klimmaterialen zijn van toegevoegde waarde bij de meeste projecten en klussen. Ben je op zoek naar vlieringtrappen, ladders, trappen & accessoires, houten trappen en/of telescoopladders?  Bij Nelemans bieden wij je een kwalitatief hoogwaardig professioneel assortiment klimmaterialen. Onze producten bieden je veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Tevens zijn de producten eenvoudig in gebruik en makkelijk op te bergen.

Voor het complete aanbod klimproducten ben je van harte welkom bij een bouwshop bij jou in de buurt of neem contact op met een van onze vestigingen. Samen vinden we de oplossing die perfect aansluit om jouw klus te klaren. Wij helpen je graag! 

Bouwcenter Nelemans

Bouwcenter Nelemans

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst. Wij adviseren je graag; van het kopen van dat ene product of het meedenken met jouw project. 

Klantenpas

Spaar mee voor mooie producten en leuke uitjes! Met de Bouwcenter Klantenpas heb je dubbel zoveel voordeel! Lees hier meer.

Win-win situatie voor zakelijke klanten

Ben jij een zakelijke klant van Bouwcenter Nelemans? Slim! Wij ontvangen vanuit de particuliere hoek veel aanvragen naar professionele bouwbedrijven, aannemers, ZZP’ers, klusbedrijven, hoveniers en dergelijke; kortom naar jou! Wij sturen onze particuliere klanten dan ook graag door naar onze zakelijke klanten. 

Onze verkooppunten

Onze bouwmaterialen koop je in één van onze zeven Bouwshops of online via Bouwcenter

In de webshop van Bouwcenter bestel je al je gereedschap, ijzerwaren, hout-& plaatmateriaal, tegels, sanitair, deuren en tuinproducten razendsnel en laat je het leveren wanneer het jou uitkomt; wel zo slim!

Wil je liever direct jouw bouwmaterialen aanschaffen? Kom dan langs bij één van onze zeven bouwshops bij jou in de buurt!

Wij bouwen op de beste merken