Klassieke badkamers

Houten details, sierlijke handvaten en landelijke badkamermeubels… Nostalgie ten top. Waan je in authentieke sferen en geniet van de warmte die een klassieke badkamer met zich mee brengt. Deze stijl wordt veelal geassocieerd met grachtenpanden, herenhuizen en staat bekend als de typische Engelse stijl met losstaande baden op pootjes en sierlijke kranen. In de klassieke badkamer vind je veelal de basis tinten terug, zoals wit, beige en grijs. Door gebruik te maken van klassieke wand- of grondtegels, geef je jouw badkamer een unieke twist.  

Bij Nelemans vind je complete badkamers in klassieke stijl voor iedere wens. Stel jouw droombadkamer samen en kies de mooiste klassieke meubels uit. Wordt het een bad, een douche, of misschien zelfs wel allebei? De keuze is geheel aan jou. 

Wees welkom in de wereld van badkamers: wij adviseren je graag.  

Badkamer

Richt jouw klassieke badkamer in naar jouw smaak

Deskundig advies en maatwerk mogelijkheden

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst en werkt nauw samen met monteurs om jou van de allerbeste kwaliteit te voorzien.

Alle aandacht voor jouw persoonlijke situatie

Een badkamer waar je kunt ontspannen. Wij bieden badkamers aan voor ieders budget; wees welkom.

Van tekening tot montage voor je geregeld

Kies voor sanitair, tegels en maatwerk wat bij jou past. 

Laat je inspireren

De badkamer: de ruimte in huis waar we onszelf opfrissen voor de dag en ons, na een lange dag, terugtrekken om bij te tanken. Het is dus belangrijk dat je je er optimaal thuis voelt. En in jouw droombadkamer, wordt dat gevoel werkelijkheid. 

 Het kiezen van jouw droombadkamer begint bij dat gevoel. Het gevoel dat het goed is; dat het past. Past bij jou, bij je gezin of partner, je situatie en bij je woning. Vaak heb je al wel een beetje een beeld in je hoofd van jouw ideale badkamer, maar het kan nooit kwaad om meer inspiratie op te doen. Op onze inspiratiepagina vind je de laatste trends op het gebied van badkamers, de leukste accessoires en kun je een kijkje nemen bij anderen. Bovendien geven we je graag tips over hoe je je badkamer het beste kunt inrichten en indelen. Benieuwd naar meer? We adviseren je graag en vrijblijvend bij ons in de showroom.

Klassieke badkamer

Benieuwd naar andere badkamer stijlen?