Nelemans Keukens
Nelemans Keukens
Nelemans Keukens
Nelemans Keukens

De service van Nelemans Keukens 

De dagelijkse drijfveer van Nelemans is om een goede en betrouwbare partner te zijn voor u als klant. Dit doen we door middel van kwaliteitsproducten, deskundig advies en klantgerichte service. Wij helpen u bij Nelemans graag vooraf, tijdens en na de koop van een keuken. Het team van Nelemans helpt u graag!

Ontwerp en advies voor uw keuken

U selecteert en kiest wat u mooi vindt, zodat uw keuken helemaal aansluit bij uw unieke stijl. Bent u van plan om een nieuwe keuken te kopen en heeft u behoefte aan vrijblijvend advies, kom dan langs in onze showroom in Etten-Leur. Onze keuken specialisten staan voor u klaar om uw droomkeuken te ontwerpen. Wilt u er zeker van zijn dat er een specialist tijd voor u heeft tijdens uw bezoek aan de showroom, plan dan vooraf een afspraak.

Voorbereiding kopen nieuwe keuken
Weet u niet precies wat u te wachten staat met betrekking tot het oriënteren en het kopen van een nieuwe keuken? Onderstaand geven wij u een voorbereidingslijstje om aan de slag te gaan. Zo kunt u goed voorbereidt de showroom bezoeken en kunnen onze specialisten u nog beter helpen met samenstellen van uw droomkeuken.

 1. 1. Maak een maatschets van de ruimte:
  – Afmetingen van de ruimte
  – Hoogte van het plafond
  – Maten en plaats van de radiatoren
  – Draairichting van de deuren
  – Is er sprake van een schuin dak, bijzondere hoekjes of obstakels, noteer dat dan.
  – Tip: neem foto’s mee van de huidige keuken of de ruimte waarvoor de nieuwe keuken ontworpen moet worden.
 2. 2. Heeft u een open, halfopen of dichte keuken?
 3. 3. Moet de keuken qua inrichting bij de woonkamer passen?
 4. 4. Wat is uw woonstijl?
 5. 5. Wat wordt de functie van uw keuken? (eenvoudig gebruik, culinair of leefkeuken?)
 6. 6. Wat bevalt goed aan uw huidige keuken en wat juist niet?
 7. 7. Wilt u ook in de keuken kunnen eten en met hoeveel mensen?
 8. 8. Wat voor apparatuur wilt u in de keuken?
 9. 9. Wat voor werkblad wilt u in de keuken?
 10. 10. Heeft u nagedacht over het budget? Is dit budget inclusief montage?

Installatie van uw keuken

De installatie van uw keuken kan door het montageteam van Nelemans of door uzelf gedaan worden. Wanneer het montageteam van Nelemans de montage uitvoert, plaatsen zij de complete keuken en sluiten ze alle apparatuur en onderdelen van u keuken aan, zodat u direct gebruik kan maken van uw keuken.
Wanneer u ervoor kiest om de montage van de keuken zelf uit te voeren of uit te laten voeren door een andere persoon/partij, is het belangrijk dat u de montagevoorschriften en de montage instructies van de fabrikant goed doorleest. Let er tevens op dat reeds gemonteerde producten, zoals bijvoorbeeld het aanrechtblad in de keuken, zorgvuldig is afgedekt wanneer er nog verdere montagewerkzaamheden (zoals bijvoorbeeld tegels en bovenkasten aanbrengen) dienen te worden verricht.

Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u contact opnemen met onze adviseurs.

Aftersales na afloop van het kopen van een keuken

Nelemans Keukens probeert haar klanten op een uitstekend manier begeleiding te bieden bij het realiseren van hun droomkeuken. Dit doen zij in de showroom met het kiezen van uw ideale keuken, maar ook na de aankoop blijft Nelemans Keukens een trouwe partner. Om dit waar te maken, ontvangt u bij aankoop van een keuken, ons “alles op een rijtje” boek. Hierin staat alles over garantie, onderhoud, voorschriften, reclameringen e.d. Zo bent u tent allen tijde voorbereid en gaat uw keuken zo lang mogelijk mee. Voor aanvullende vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met een van onze specialisten.

Top