Next125 keukens bij de Nelemans Next Store

In de keukenshowroom van Nelemans is een Next Store ontwikkeld. In de Next Store staan keukens uit de Next125 collectie opgesteld.

De exclusieve Next125 collectie, van het befaamde Duitse keukenmerk Schüller, laat een harmonieus samenspel zien van functionaliteit, ergonomie en esthetiek. Moderne keukens met een perfecte binnen uitrusting en technisch innovatieve kastsystemen. Alles met als heldere visie: het verenigen van functionaliteit en design.

Het idee achter Next125

Niets is achteraf inspirerender dan een idee dat zich uitermate succesvol mocht ontwikkelen. Een keukencollectie gebaseerd op het architecten rastermaat van 125 mm. Zo zijn de keukens gedurende de afgelopen 10 jaar gevisualiseerd. De uitdaging was het om de premium keuken meesterlijk en betaalbaar te maken in vergelijking met vrijwel alle andere premium keukenfabrikanten. Dat zij daarin geslaagd zijn, staat onomstootbaar vast, maar het succes ontstond toen bijzondere materialen, bijzondere constructies, bijzondere ontwerpen een bijzonder attractief prijsniveau konden omarmen.

Next125: een premium keuken die voor consumenten betaalbaar is

Meerdere ‘red dot awards’ die Next125 de afgelopen jaren mocht ontvangen, bevestigen dat ideeën en inspiraties tot iets heel moois gevoerd hebben. Bijzonder inspirerende keukens brengen dan ook nieuwe keukenwerelden tot leven.

Keukenapparatuur en werkbladen

Het is belangrijk om u goed te verdiepen in uw keuken- werkblad en apparatuur. Deze twee onderdelen vervullen een belangrijk rol in uw keuken en mogen niet vergeten worden. Bij Nelemans keukens heeft u keuze uit hoge kwaliteit apparatuur en werkbladen.

Klik hier als u meer wilt lezen over keukenapparatuur

Klik hier als u meer wilt lezen over werkbladen

Opstellingen

Naast de stijl, apparatuur en werkblad is ook de opstelling van uw keuken belangrijk. Essentieel om de juiste opstelling te bepalen, is de afmeting van uw ruimte. Wat past wel of niet in de beschikbare ruimte. De bekende keuken opstellingen zijn als volgt:
* Rechte opstelling
* Hoek opstelling
* Eiland opstelling
* Parallel opstelling
* U-opstelling
* G-opstelling

De Nelemans service

Naast de kwaliteit van onze keukens vinden we service erg belangrijk. Een speciaal team werkt dagelijks aan het realiseren van het beantwoorden van al uw vragen, opmerkingen en nog veel meer. Niet alleen voor uw aankoop bent u welkom, ook na afloop kunt u altijd bij ons terecht. Wij helpen u graag.

Wat houdt de Nelemans service precies in?
* Afspraak is afspraak
* Geen onverwachte kosten
* U beslist altijd
* Advies van een specialist
* Professioneel montageteam
* Duidelijke informatie over levertijden, garantie en onderhoud
* Het team staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden

Wilt u een Next125 keuken in het echt ervaren?

Wilt u een Next125 in het echt ervaren? Kom dan gerust langs in onze showroom en bezoek onze Next-store. Onze ervaren adviseurs helpen u graag met het vinden van de ideale stijlcombinaties voor uw nieuwe keuken. Daarnaast helpen zij met het optimaal afstemmen van uw behoeftes en budget. U kunt altijd geheel vrijblijvend langskomen,  op uw gemak rondkijken en met een adviseur naar wens overleggen. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat één van de adviseurs onmiddellijk tijd voor u heeft, dan kunt natuurlijk altijd een afspraak maken.

Top