Moderne keukens: hightech design en innovatieve apparatuur

Een Moderne keuken ontstaat door een hightech design te combineren met innovatieve apparatuur en greeploze hoogglans kasten. Materialen zoals aluminium creëren een hypermoderne trendy keuken. Het assortiment van Nelemans keukens bestaat uit diverse verschillende soorten moderne keukens.

Een hypermoderne trendy keuken

Bent u helemaal weg van alle technische ontwikkelingen in de wereld. En wilt u dat uw keuken hetzelfde gevoel opwekt als een science-fiction film, dan is een moderne keuken wellicht iets voor u. Deze keukens passen het beste bij een moderne interieur stijl.

Keukenapparatuur en werkbladen

Bij een moderne keuken hoort bijpassende innovatieve apparatuur een bijpassend werkblad. Het is dan ook belangrijk om hier goed over na te denken. Bij Nelemans is er ruime keus aan werkbladen en hoge kwaliteit apparatuur. Bekijk de mogelijkheden.

Klik hier als u meer wilt lezen over keukenapparatuur

Klik hier als u meer wilt lezen over werkbladen

Opstellingen

De opstelling van uw keuken is erg belangrijk. Om de opstelling te kunnen bepalen, is het van belang dat de ruimte en de afmetingen van de ruimte bekend zijn. De specialisten bij Nelemans helpen u graag met bepalen welke keuken-opstelling het meest efficiënt en tevens naar uw wensen is. Dit zijn de meest bekende opstellingen:
* Rechte opstelling
* Hoek opstelling
* Eiland opstelling
* Parallel opstelling
* U-opstelling
* G-opstelling

De service van Nelemans

Kwaliteit en service staan bij Nelemans hoog in het vaandel. Allereerst willen we natuurlijk goede kwaliteit leveren, maar daarnaast vinden we het ook belangrijk om u zo goed mogelijk te helpen om uw droomkeuken te realiseren. Een team van specialisten staat daarom voor u klaar om, ook na afloop van het kopen van uw keuken, al uw vragen en opmerkingen te beantwoorden.

Wat houdt de Nelemans service precies in?
* Afspraak is afspraak
* Geen onverwachte kosten
* U beslist altijd
* Advies van een specialist
* Professioneel montage team
* Duidelijke informatie over levertijden, garantie en onderhoud
* Het team staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden

Ervaren hoe een moderne keuken en er in het echt uitziet?

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan de showroom als u een moderne keuken in het echt wil ervaren. Onze adviseurs in onze showroom leiden u graag, geheel vrijblijvend, rond langs de verschillende moderne keukens en geven u advies voor het realiseren van een keuken naar uw wensen en budget. U bent natuurlijk ook van harte welkom om zelf de showroom te bezichtigen, maar wilt u er zeker van zijn dat een van onze adviseurs beschikbaar is voor advies tijdens uw bezoek, maak dan vooraf een afspraak.

Top