Luxe keukens voor een exclusieve uitstraling

Luxe keukens zijn kenmerkend door hun exclusiviteit. Ze kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van de modernste apparatuur en hebben de nieuwste ontwikkelingen op keukengebied. En luxe keuken is geen keukenstijl op zichzelf, maar luxe keukens worden vaak uitgevoerd als houten -, landelijke -, moderne – en design keuken.

Exclusieve keukens geven veel keuzevrijheid

In luxe keukens is de apparatuur vaak van hoge kwaliteit met luxe apparaten zoals een koudwaterkraan en een espressomachine. Daarnaast is een luxe keuken vaak uitgevoerd in duurzame materialen zoals natuursteen, glas en rvs.

En luxe keuken wordt vaak geplaatst in een grote keukenruimte zodat er veel verschillende opstellingen mogelijk zijn. Deze opstellingen kunnen vaak helemaal naar uw wensen aangepast worden. Net zoals er veel vrijheid is in stijl, kleur, materiaal en apparatuur.

Keukenapparatuur en werkbladen

Naast uw wensen voor de uitstraling van de keuken, is het ook belangrijk om na de te denken over uw wensen voor het werkblad en de apparatuur in de keuken. Bij Nelemans lichten we u graag het ruime assortiment werkbladen en de hoge kwaliteit apparatuur toe in de showroom in Etten-Leur.

Klik hier als u meer wilt lezen over keukenapparatuur

Klik hier als u meer wilt lezen over werkbladen

Opstellingen

De opstelling van uw keuken, is naast de stijl, het werkblad en de apparatuur ook erg belangrijk. Om deze juiste opstelling van de keuken te bepalen, is de afmeting van de ruimte essentieel. Wat zijn de mogelijkheden in de beschikbare ruimte? De bekende opstellingen zijn de volgende:
* Rechte opstelling
* Hoek opstelling
* Eiland opstelling
* Parallel opstelling
* U-opstelling
* G-opstelling

De Nelemans service


Service is bij Nelemans een belangrijk begrip. Natuurlijk willen wij u als klant keuken van goede kwaliteit verkopen, maar daarnaast willen we u een goede service bieden. Ons team met medewerkers staat dan ook dagelijks voor u klaar voor het beantwoorden van al uw vragen en opmerkingen. En daarnaast voor het oplossen van problemen en onduidelijkheden. Dat is de Nelemans service.

Wat houdt de Nelemans service precies in?
* Afspraak is afspraak
* Geen onverwachte kosten
* U beslist altijd
* Advies van een specialist
* Professioneel montage team
* Duidelijke informatie over levertijden, garantie en onderhoud
* Het team staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden

Wilt u een luxe keuken ervaren?


Wilt u ervaren hoe een luxe keuken er nu echt uitziet? Dan bent u welkom voor een bezoek aan onze showroom. Zelf rondkijken in de showroom of een vrijblijvend advies van een van onze adviseurs, de keuze is aan u. Onze ervaren adviseurs helpen u graag met het afstemmen van uw behoeftes en budget. Wilt u zeker weten dat een van de adviseurs beschikbaar is om u wensen door te spreken en uw ideale keuken samen te stellen, maak dan vooraf een afspraak. Wij helpen u graag.

Top