Sierlijke landelijke keukens op maat bij Nelemans

Heerlijk koken met een nostalgisch gevoel van vroeger. De uitstraling en stijl van de keuken zorgt voor een gezellig, warm en betrouwbaar gevoel. Het voegt iets belangrijks toe aan uw huis en u geniet van ieder moment.

Wat kenmerkt een landelijke keuken?

Een landelijke keuken wordt vaak gekenmerkt door massief hout en natuursteen en de kleurtinten pastel- en aardekleuren. Hierdoor ontstaat een nostalgisch gevoel van vroeger.

Keukenapparatuur en werkbladen

Het is belangrijk om u goed na te denken over het werkblad en de apparatuur in uw keuken. Deze twee onderdelen zijn belangrijk in uw keuken en mogen daarom niet vergeten worden. Bekijk de verschillende mogelijkheden met betrekking tot de hoge kwaliteit werkbladen en apparatuur van Nelemans hieronder:

Klik hier als u meer wilt lezen over keukenapparatuur

Klik hier als u meer wilt lezen over werkbladen

Opstellingen

Naast de stijl, apparatuur en werkblad is ook de opstelling van uw keuken belangrijk. Om de juiste opstelling van uw keuken te bepalen, is de afmeting van uw ruimte van belang. Wat zijn de mogelijkheden binnen de beschikbare ruimte? Onderstaand de meest bekende keuken-opstellingen:
* Rechte opstelling
* Hoek opstelling
* Eiland opstelling
* Parallel opstelling
* U-opstelling
* G-opstelling

De Nelemans service

Kwaliteit is een belangrijk onderdeel bij Nelemans, maar daarnaast staat ook service hoog in het vaandel. Het Nelemans-team staat dagelijks voor u klaar voor het beantwoorden van al uw vragen en opmerkingen: vooraf, tijdens en na de koop van uw droomkeuken. Wij helpen u graag!

Wat houdt de Nelemans service precies in?
* Afspraak is afspraak
* Geen onverwachte kosten
* U beslist altijd
* Advies van een specialist
* Professioneel montage team
* Duidelijke informatie over levertijden, garantie en onderhoud
* Het team staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden

Wilt u een landelijke keuken in het echt ervaren?

Als u graag wilt weten welke verschillende landelijke keukens er zijn en wat de mogelijkheden zijn, dan is het een goed idee om een bezoek te brengen aan de showroom in Etten-Leur. Ons team specialisten staat voor u klaar om u te helpen met het ontwerpen van uw droomkeuken, met uw wensen en uw budget. Wilt u zeker weten dat er tijdens u bezoek een adviseur beschikbaar is, dan adviseren wij u vooraf een afspraak te maken. We zien u graag in onze showroom.

Top