Klassieke keukens: Terug naar vroeger

Met de klassieke keukens van Nelemans wordt u terug gebracht naar de sfeer van vroeger. Lekker warm en vertrouwd in een keuken die helemaal past bij de inrichting van uw huis, maar toch met de technische voordelen van nu.

Wat kenmerkt een klassieke keuken?

De klassieke keuken wordt gekenmerkt door het nostalgische fornuis met robuuste schouw en kenmerkende rustieke details als paneeldeuren en ornamenten. Het heeft meestal sierlijke vormen en past goed in een karakteristiek herenhuis of een boerderij. Ondanks dat binnen bepaalde soort huizen een klassieke keuken populair is,  is de keuze van een klassieke keukens voornamelijk afhankelijk van uw smaak en stijl.

Klassiek & innovatief

Dat uw keuken een klassieke uitstraling heeft, betekent niet dat het niet mogelijk is om de allernieuwste technologieën te implementeren. Heeft u bepaalde voorkeuren voor apparatuur dan is dit natuurlijk mogelijk in een klassieke stijl. Wij vragen u om goed te overleggen met onze adviseurs over uw wensen en behoeften, zodat zij u optimaal kunnen helpen.

Werkbladen en keukenapparatuur

Het is belangrijk om goed na te denken over het werkblad en de keukenapparatuur die u graag in uw keuken wil hebben. Dit zijn belangrijke onderdelen in de keuken, en het mag dan ook niet vergeten worden. Bij Nelemans zijn er veel verschillende mogelijkheden met betrekking tot werkbladen en keukenapparatuur. Bekijk de mogelijkheden:

Klik hier als u meer wilt lezen over keukenapparatuur

Klik hier als u meer wilt lezen over werkbladen

Opstellingen

Om het uw keuken zo optioneel en functioneel mogelijk in de richten, is de opstelling van uw keuken erg belangrijk. De specialisten in de showroom helpen u graag om met de beschikbare ruimte en de afmetingen de ideale opstelling voor uw keuken te bepalen. Dit zijn de meest bekende opstellingen:
* Rechte opstelling
* Hoek opstelling
* Eiland opstelling
* Parallel opstelling
* U-opstelling
* G-opstelling

De Nelemans service

Vooraf aan het kopen van een keuken, tijdens het kopen van een keuken en na afloop van het kopen van een keuken, vinden wij service bij Nelemans erg belangrijk. Bij Nelemans hebben we een team met gemotiveerde medewerkers dat je graag helpt met het beantwoorden van al uw vragen, opmerkingen problemen. We horen het graag als we u kunnen helpen.

Wat houdt de Nelemans service precies in?
* Afspraak is afspraak
* Geen onverwachte kosten
* U beslist altijd
* Advies van een specialist
* Professioneel montage team
* Duidelijke informatie over levertijden, garantie en onderhoud
* Het team staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden

Een klassieke keuken in het echt bekijken?

Wilt u graag verschillende klassieke keukens bekijken? U bent van harte welkom in de showroom in Etten-Leur om de verschillende klassieke keukens in het echt te komen ervaren. Onze adviseurs luisteren naar uw wensen en adviseren u graag voor een keuken naar uw behoeften en budget. Wilt u er zeker van zijn dat een van onze adviseurs tijd voor u heeft tijdens uw bezoek, dan verzoeken wij u vooraf een afspraak te maken.

Top