Houten keuken van o.a. Eiken

Hout komt weer helemaal terug, zowel in klassieke- als design keukens. Houten keukens geven uw keuken een warme en gezellige uitstraling. Bij Nelemans heeft u keuze uit een breed assortiment met keukens met een houten design. Daarnaast kunt u kiezen voor een complete keuken van hout of juist een keuken met een aantal houten elementen. Met name eiken keukens zijn op dit moment populair.

Eiken keuken

Nelemans Keukens heeft verschillende keukens met een eiken design showroom staan. Eiken keukens geven sfeer in huis. Of je je keuken nu een moderne of nostalgische uitstraling wil geven aan je keuken, eiken is een geschikte houtsoort. Eiken is goed te combineren met beton en graniet wat een warme en toch moderne uitstraling kan geven aan de keuken.

Houten fineer-laag?

Deuren van keukenkasten kunnen gemaakt worden van echt hout of met een laag houten fineer. Bij Nelemans Keukens, worden er vooral keukens met een laag houten fineer verkocht. Het voordeel van een keuken met een laag houten fineer is dat deze keukens goed te onderhouden zijn. Daarbij geven ze wel dezelfde gezellige en warme uitstraling van een echte houten keuken.

Hout of houten elementen

Je kan je keuken helemaal van hout laten maken, maar je kan de keuken ook een warme uitstraling geven door er houten elementen aan toe te voegen. Zo is het mogelijk om het keukenblad uit te voeren in hout, of om enkele kastdeuren een houten design te geven. Wij helpen je graag bij de realisatie van je ideale houten keuken.

Werkbladen en keukenapparatuur

Uw houten keuken wordt compleet gemaakt door het kiezen van een bijpassend werkblad en apparatuur. Dit mag niet vergeten worden en het is dan ook van belang om na te denken wat uw wensen zijn voor het werkblad en de apparatuur in de keuken. Bij de keukens van Nelemans kunt u kiezen voor hoge kwaliteit apparatuur en werkbladen.

Klik hier als u meer wilt lezen over keukenapparatuur

Klik hier als u meer wilt lezen over werkbladen

Opstellingen

Welke ruimte en afmetingen heeft u beschikbaar voor het plaatsen van uw nieuwe keuken. Dat is een belangrijke vraag voor het bepalen van de opstelling van uw nieuwe keuken. Onderstaand de meest bekende mogelijke opstellingen voor uw keuken:
* Rechte opstelling
* Hoek opstelling
* Eiland opstelling
* Parallel opstelling
* U-opstelling
* G-opstelling

De service van Nelemans


Naast de kwaliteit van onze keukens, vinden we de service bij Nelemans ook erg belangrijk. Vooraf aan, tijdens en na de aankoop van uw nieuwe keuken, helpen wij u graag met het beantwoorden van vragen en opmerkingen en nog veel meer. Onze medewerker staan voor u klaar om u al uw vragen en onduidelijkheden op te lossen. Wij helpen u graag.

Wat houdt de Nelemans service precies in?
* Afspraak is afspraak
* Geen onverwachtse kosten
* U beslist altijd
* Advies van een specialist
* Professioneel montage team
* Duidelijke informatie over levertijden, garantie en onderhoud
* Het team staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden

Wilt u een houten keuken in het echt ervaren?

Wilt u een houten keuken in het echt zien en ervaren? Dan nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze showroom in Etten-Leur. Onze adviseurs staan voor u klaar voor het vinden van de perfecte combinaties stijlen en het samenstellen van uw droomkeuken. Zij proberen daarnaast een perfecte combinatie te vinden tussen uw wensen, uw behoeften en uw budget. Kom gerust een keer langs in de showroom in Etten-Leur en kijk zelf rond. Of als u er zeker van wil zijn dat er een adviseur  beschikbaar is om u te helpen met de realisatie van een droom keuken, dan raden wij het aan vooraf een afspraak te maken.

Top