Greeploze keukens: Strak en modieus

De afgelopen jaren zijn greeploze keukens steeds populairder geworden. Dit is natuurlijk niet gek, aangezien het design innovatief en slim gemaakt is. De functionaliteit van greeploze keukens is ontzettend hoog, waardoor het in verschillende keuken stijlen verwerkt is.

Een functionele en stijlvolle keuken

Greeploze keukens hebben een ingebouwde functionaliteit zoals een ‘afremming’, waardoor de kasten nooit hard dichtklappen. Daarnaast worden de kasten vaak geopend door er licht op te drukken. Dit werkt erg soepel en is een plezier voor iedereen in de keuken.

Heeft een greeploze keuken ook nadelen?

Een nadeel van een greeploze keuken, vooral in combinatie met hoogglans, zou kunnen zijn dat er sneller vingers op de kastdeuren moeten komen. Daar tegenover staat dat een greeploze keuken makkelijk schoon te krijgen is en dat het vaker poetsen van de keuken, goed is voor de hygiëne.

keukenapparatuur en werkbladen

Bij Nelemans vinden we het belangrijk om u goed te adviseren over de keuken, maar daarnaast ook over ruime keuze aan werkbladen en apparatuur. Het is belangrijk om hier goed over na te denken wat uw wensen zijn. Op onderstaande pagina’s staat hierover meer informatie en daarnaast adviseren we u graag persoonlijk tijdens een bezoek aan de showroom in Etten-Leur.

Klik hier als u meer wilt lezen over keukenapparatuur

Klik hier als u meer wilt lezen over werkbladen

Opstellingen

De beschikbare ruimte en afmetingen voor uw keuken, bepalen welke mogelijkheden er zijn voor de opstelling van uw keuken. Het is dan ook erg belangrijk dat het duidelijk is welke ruimte er beschikbaar is. De specialisten van Nelemans geven u graag advies over wat er wel en niet mogelijk is in de beschikbare ruimte. Dit zijn de bekende keuken opstellingen.
* Rechte opstelling
* Hoek opstelling
* Eiland opstelling
* Parallel opstelling
* U-opstelling
* G-opstelling

De Nelemans service

U kwaliteit leveren en goed adviseren over de mogelijkheden voor uw droomkeuken vinden we bij Nelemans erg belangrijk. Hiernaast vinden we de service die we hierbij geven ook van groot belang. Onze gemotiveerde medewerkers beantwoorden vooraf, tijdens en na de koop van uw keuken dan ook al uw vragen, opmerkingen en nog veel meer. We staan voor u klaar!

Wat houdt de Nelemans service precies in?
* Afspraak is afspraak
* Geen onverwachte kosten
* U beslist altijd
* Advies van een specialist
* Professioneel montage team
* Duidelijke informatie over levertijden, garantie en onderhoud
* Het team staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden

Hoe ziet een greeploze keuken er in het echt uit?

Wanneer u foto’s ziet van een greeploze keukens, kunt u zich vast enigszins voorstellen hoe dit er uit zal zien. Maar je ervaart een greeploze keuken pas echt als je de keuken in het echt ziet. We nodigen u dan ook graag uit voor een bezoek aan de showroom in Etten-Leur. U kunt de showroom op eigen gelegenheid bekijken, maar daarnaast adviseren onze specialisten u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en het samenstellen van uw droomkeuken. Wilt u er zeker van zijn dat een van onze specialisten direct tijd heeft voor u, dan kunt u natuurlijk een afspraak maken.

Top