Uitdagende design keukens

Bij wie past een design keuken?

Een design keuken past het beste bij een woonstijl die vorm is gegeven door middel van afwisselende strakke lijnen en soft design. Daarnaast is er veel aandacht voor luxe en technologische hoogstandjes, het liefst perfect weggewerkt. Alles is strak, opgeruimd en afgewerkt; ieder detail is belangrijk.

Welke materialen kenmerkt een design stijl?

De gebruikte materialen zijn modern, zoals hoogwaardig plastic en microvezels met afwisselend mat en glans. Ook beton wordt steeds vaker gebruikt. Echter kan het qua materialen alle kanten op, omdat de designers constant bezig zijn met het gebruiken van unieke materialen.

Welke kleuren kenmerkt een design stijl?

Het kleurgebruik in een design interieur kan erg verschillen. Vaak wordt gebruik gemaakt van de zachte kleuren grijs, roze en blauw. Maar ook felgekleurde accenten, wit- en zwarttinten komen voor. De kleuren maken de totale design uitstraling perfect en uitdagend; het zorgt voor een totaalplaatje.

Is dit uw stijl?

Herkent u deze kenmerken in uw stijl, of manier van leven? Een design keuken past prima bij dit interieur en leefstijl. Echter betekent dit niet dat, wanneer u zich totaal niet in deze kenmerken herkent, het niets voor u is. Overleg met onze adviseurs, zij kunnen goed inschatten of het wel of niet past bij uw interieur en daarnaast bepaalt u natuurlijk altijd zelf.

Wat kenmerkt een design keuken?

Design keukens zijn dus moderne keukens die er innovatief uitzien. Een uniek concept is erg belangrijk. Daarnaast wordt deze stijl gekenmerkt door een perfecte afwerking en een uitdagend design. De voordelen van een design keuken zijn o.a. een lange levensduur en een tijdloos uiterlijk. Tot slot is de kwaliteit van de gebruikte materialen is erg hoog en betrouwbaar.

Is een design keuken duurder dan een andere soort keuken?

Over het algemeen zijn design keukens duurder dan andere soort keukens. Dat komt, omdat het unieke concepten zijn, die in een beperkt aantal geproduceerd zijn. De waarde van keuken stijgt enerzijds door exclusiviteit en anderzijds door het gebruik van relatief dure materialen en een briljante afwerking.

Keukenapparatuur en werkbladen

Keukenapparatuur en werkbladen maken uw keuken compleet en ze mogen dan ook niet vergeten worden. Nelemans heeft een ruime keus in werkbladen en daarnaast zijn er velen mogelijkheden met betrekking tot hoge kwaliteit apparatuur. Bekijk meer informatie over deze werkbladen en apparatuur:

Klik hier als u meer wilt lezen over keukenapparatuur

Klik hier als u meer wilt lezen over werkbladen

Opstellingen

Aan de hand van de ruimte en de afmetingen daarvan die u beschikbaar heeft, kan de opstelling  van de keuken worden bepaald. De stijl, de apparatuur en het werkblad van uw keuken is belangrijk, maar de opstelling van uw keuken is essentieel om de keuken zo functioneel en optimaal mogelijk te gebruiken. Onderstaand worden de meest bekende opstellingen voor de keuken benoemd. De specialisten in de showroom helpen u graag met het bepalen van de ideale opstelling en inrichting:
* Rechte opstelling
* Hoek opstelling
* Eiland opstelling
* Parallel opstelling
* U-opstelling
* G-opstelling

De service van Nelemans

Service vinden we bij Nelemans erg belangrijk. Dit is het geval voor, tijdens en na afloop van de koop van uw keuken. Het team bij Nelemans beantwoord graag al u vragen, opmerkingen en nog veel meer.

Wat houdt de Nelemans service precies in?
* Afspraak is afspraak
* Geen onverwachte kosten
* U beslist altijd
* Advies van een specialist
* Professioneel montage team
* Duidelijke informatie over levertijden, garantie en onderhoud
* Het team staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden

Een design keuken in het echt ervaren?

Wilt u een design keuken in het echt ervaren? Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan de showroom in Etten-Leur. Tijdens dit geheel vrijblijvende bezoek, kunt u op uw gemak een kijkje nemen in de showroom. Daarnaast bespreken onze specialisten graag uw wensen en doen zij een voorstel aangepast op uw behoeftes en budget. Wilt u er zeker van zijn dat een van de specialisten beschikbaar is tijdens uw bezoek aan de showroom, maak dan vooraf een afspraak.

Top