Stel jouw droomkeuken samen in onze showroom

Bouwcenter Nelemans Showroom Keuken

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste keuken te kiezen. Daarom bieden we een prachtig assortiment keukens aan in verschillende stijlen: van design en moderne keukens tot klassiek en landelijk. Waar nodig, bieden we maatwerk oplossingen. Onze adviseurs helpen je graag om een keuken te kiezen die volledig bij jouw woonsituatie past. 

Kom eens langs in onze showroom en laat je inspireren!

Bouwcenter Nelemans Showroom keuken zwart

Keukens van Nelemans

Bouwcenter Nelemans Showroom keuken zwart

De mooiste keukens volgens de laatste trends

Laat je inspireren! Wij hebben een breed assortiment keukens. 

Deskundig advies en maatwerk mogelijkheden

Wil je graag naar wens geholpen worden? Onze specialisten helpen je graag. 

Van tekening tot montage voor je geregeld

Van idee tot en met realisatie; wij staan graag klaar voor jou. 

Wees welkom

Een nieuwe keuken samenstellen is heel persoonlijk. Bij Nelemans vind je een groot assortiment aan keukens in uiteenlopende stijlen. Of je nu op zoek bent naar een landelijke keuken, een moderne keuken, een klassieke keuken of een combinatie van verschillende soorten keukenstijlen, we helpen je graag om jouw droomkeuken te vinden. Mocht het wenselijk zijn, dan stellen we samen met jou een maatwerk oplossing samen. Zo weet je zeker dat jouw keuken helemaal voldoet aan jouw wensen en smaak. 

Kom onze keukens bekijken in de showroom of laat je vrijblijvend inspireren en adviseren door één van onze adviseurs. Om er zeker van te zijn dat er een keukenexpert klaar staat om jou verder te helpen met deskundig advies, inspiratie, tips en/of het maken van een 3D tekening, kun je het beste een afspraak maken. Wil je zelf nog even een rondje lopen? Dan ben je natuurlijk altijd van harte welkom!

 

Bouwcenter Nelemans Showroom Keuken

Ontdek onze verschillende keukenstijlen