Nelemans Keukens in Etten-Leur

Nelemans Keukens helpt u graag met de realisatie van uw droomkeuken. Hierin zijn velen mogelijkheden. Heeft een u afgescheiden keuken, een open of halfopen keuken? En wat zijn uw wensen? Nelemans Keukens gaat mee met de trends en ontwikkelingen van deze tijd en geeft u gericht advies. De tijd dat een keuken puur bedoeld was voor het bereiden van eten is voorbij. Tegenwoordig vormt de open of halfopen keuken vaak een onderdeel van het woongedeelte. Daarom wordt de sfeer in de keuken steeds belangrijker.

Aanbiedingen

Bekijk hier alle keukens die op dit moment in de aanbieding zijn bij Nelemans Keukens.

Apparatuur

Bij Nelemans Keukens hebben we keukenapparatuur van verschillende merken. Zo kunt u uw keuken helemaal compleet maken met keukenapparatuur naar wens.

Design Keukens

Een design keuken past het beste bij een woonstijl die vorm is gegeven door middel van afwisselende strakke lijnen en soft design. Daarnaast is er veel aandacht voor luxe en technologische hoogstandjes, het liefst perfect weggewerkt. Alles is strak, opgeruimd en afgewerkt; ieder detail is belangrijk.

Greeploze keukens

Greeploze keukens geven een strakke en modieuze uitstraling aan uw keuken. Bekijk hier de voorbeelden.

Houten keukens

Houten keukens komen weer helemaal terug, zowel in klassiek- als designkeukens wordt hout steeds populairder. Bekijk de mogelijkheden.

Klassieke keukens

De klassieke keuken wordt gekenmerkt door een nostalgisch fornuis en kenmerkende rustieke details. Benieuwd naar een klassieke keuken? Bekijk hier de voorbeelden.

Landelijke keukens

Landelijke keukens zijn gezellig, warm en sierlijk en geven je een nostalgisch gevoel van vroeger. Bekijk onze landelijke keukens.

Luxe keukens

Bij onze luxe en exclusieve keukens is er veel aandacht voor luxe en technische hoogstandjes. Bekijk de mogelijkheden.

Moderne keukens

Moderne keukens hebben een strak design en de nieuwste apparatuur. Bekijk het assortiment moderne keukens.

Werkbladen

Maak uw keuken helemaal naar wens met het juiste werkblad. Bekijk hier een selectie van de mogelijkheden.

Nieuwe keuken voor koken en wonen

Nelemans Keukens speelt gretig in op deze ontwikkeling en biedt talrijke mogelijkheden in materiaal, stijl en kleur om de keuken aan te passen aan de rest van uw interieur. De keuken is zo niet meer slechts een functionele ruimte, maar ook een echte leefruimte. Gezellig bijkletsen in de keuken of uitgebreid ontbijten aan de tafel, de keuken is een comfortabele, huiselijke plek waar iedereen graag vertoeft. Iedereen heeft zijn eigen stijl en smaak. Dit is een weerspiegeling van uw persoonlijkheid. Onze keukenadviseurs creëren samen met u de woonstijl welke het beste bij u past.

U bent altijd welkom in onze keukenshowroom in Etten-Leur, maar wilt u er zeker zijn van dat er een adviseur direct beschikbaar is bij binnenkomst, maak dan vooraf een afspraak!

Alles onder één dak in Etten-Leur

Bij Nelemans mag u “Alles onder één dak” letterlijk nemen. In Etten-Leur bevindt zich de showroom waar op een overzichtelijke en sfeervolle manier allerlei producten getoond om de woning te bouwen of af te bouwen. Natuurlijk vindt u er een uitgebreid assortiment keukens, die aan te passen zijn naar wens. Daarnaast vindt u in onze showroom gevelstenen en dakpannen, wand- en vloertegels, badkamers, kasten op maat, binnen-/buitendeuren en houten vloeren. Hierdoor wordt de beslissing om een keuze te maken vergemakkelijkt en kunt u bij ons terecht voor een compleet aanbod aan bouw- en afbouwmaterialen.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen of een afspraak maken voor een bezoek aan de showroom. Het team van Nelemans helpt u graag!

Top