• Bouwmaterialen
  Bouwcenter
  Nelemans en Dijkstra    

  Het grootste assortiment bouwmaterialen onder één dak voor professional en particulier.

  Nelemans Bouwcenter Promo
 • Hout en plaat
  Bouwcenter
  Nelemans en Dijkstra    

  Hout- en plaatmaterialen vragen om specialistische vakkennis. Nelemans Bouwcenter heeft uiterst vakkundige medewerkers en een zeer uitgebreid assortiment.

  Nelemans Bouwcenter Promo
 • Kozijnen en ramen
  Nelemans Kozijnen     

  Ambachtelijk duurzaam maatwerk, tot op de milimeter naar wens. Nelemans Kozijnen is waar natuur en techniek samen komen.

  Nelemans kozijnen ramen en deuren promo
 • Deuren
  Nelemans Deuren     

  Een belangrijk onderdeel van uw woning zijn de voordeur en de binnendeuren. Talloze modellen en stijlen zorgen ervoor dat u altijd de juiste deur vindt die past bij uw smaak en interieur. Een voordeur vormt de eerste kennismaking van een bezoeker met uw woning.

  Nelemans Deuren Promo 01
 • Keukens
  Nelemans Keukens     

  De tijd dat een keuken puur bedoeld was voor het bereiden van eten is voorbij. Tegenwoordig vormt de open of halfopen keuken vaak een onderdeel van het woongedeelte. Nelemans Keukens speelt gretig in op deze ontwikkeling en biedt talrijke mogelijkheden in materiaal, stijl en kleur om de keuken aan te passen aan de rest van uw interieur.

  Nelemans Keuken promo
 • Badkamers
  Nelemans Badkamers     

  De tijd dat een badkamer bestond uit een douche, wastafel en witte tegels is allang voorbij. Vandaag de dag is de badkamer een onderdeel van de levensstijl.

  Nelemans Badkamer Promo
 • Tegels
  Nelemans Tegels     

  Tegels zijn meer dan een praktische oplossing voor de bekleding van wanden en vloeren. Met tegels kunt u uw persoonlijke interieurstijl doortrekken tot in iedere ruimte.

  Nelemans Tegels promo 01
 • Houten Vloeren
  Nelemans Vloeren     

  Met planken vloeren of parket kiest u voor nagenoeg eeuwige stevigheid. Want een bodembedekking als deze, die volledig uit volwaardig massief hout bestaat, brengt een luxueuze woonsfeer bij u thuis.

  Nelemans Houten Vloeren Promo 01
 • Kasten op maat
  Nelemans Kasten     

  Met schuifwanden creëert u een zee aan bergruimte. Kastenwanden exact op maat gemaakt, waar u maar wilt, in huis of op kantoor, in de slaapkamer en kinderkamer, maar ook in uw werk- of studeerkamer, de hal en op zolder.

  Nelemans Kast Op Maat Promo
 • Plafonds
  Nelemans Plafonds     

  Verfraai uw plafond of wand eenvoudig zonder onderhoud. Een plafond of wand valt doorgaans pas op als het nodig moet worden opgeknapt of juist als het bijzonder fraai is. Een decoratief plafond- of wandpaneel zorgt voor een fraai, duurzame en onderhoudsvriendelijke afwerking van uw interieur.

  Nelemans Plafonds Promo

Nelemans Keukens in Etten-Leur

 

Nelemans Keukens helpt u graag met de realisatie van uw droomkeuken. Hierin zijn velen mogelijkheden. Heeft een u aparte keuken, een open of halfopen keuken? En wat zijn uw wensen? Nelemans Keukens gaat mee met de trends en ontwikkelingen van deze tijd en geeft u gericht advies. De tijd dat een keuken puur bedoeld was voor het bereiden van eten is voorbij. Tegenwoordig vormt de open of halfopen keuken vaak een onderdeel van het woongedeelte. Daarom wordt de sfeer in de keuken steeds belangrijker.

Nieuwe keuken voor koken en wonen

Nelemans Keukens speelt gretig in op deze ontwikkeling en biedt talrijke mogelijkheden in materiaal, stijl en kleur om de keuken aan te passen aan de rest van uw interieur. De keuken is zo niet meer slechts een functionele ruimte, maar ook een echte leefruimte. Gezellig bijkletsen in de keuken of uitgebreid ontbijten aan de tafel, de keuken is een comfortabele, huiselijke plek waar iedereen graag vertoeft. Iedereen heeft zijn eigen stijl en smaak. Dit is een weerspiegeling van uw persoonlijkheid. Onze keukenadviseurs creëren samen met u de woonstijl welke het beste bij u past.

U bent altijd welkom in onze keukenshowroom in Etten-Leur, maar wilt u er zeker zijn van dat er een adviseur direct beschikbaar is bij binnenkomst, maak dan vooraf een afspraak!

Alles onder één dak in Etten-Leur

Bij Nelemans mag u “Alles onder één dak” letterlijk nemen. In Etten-Leur bevindt zich de showroom waar op een overzichtelijke en sfeervolle manier allerlei producten getoond om de woning te bouwen of af te bouwen. Natuurlijk vindt u er een uitgebreid assortiment keukens, die aan te passen zijn naar wens. Daarnaast vindt u in onze showroom gevelstenen en dakpannen, wand- en vloertegels, badkamers, kasten op maat, binnen-/buitendeuren en houten vloeren. Hierdoor wordt de beslissing om een keuze te maken vergemakkelijkt en kunt u bij ons terecht voor een compleet aanbod aan bouw- en afbouwmaterialen.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen of een afspraak maken voor een bezoek aan de showroom. Het team van Nelemans helpt u graag!

Top