Moderne keukenapparatuur voor jouw droomkeuken

De juiste keukenapparatuur zijn essentieel om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Belangrijk dus dat je goed nadenkt over wat jij fijn vindt; iedere dag opnieuw zul je er namelijk gebruik van gaan maken. Van een inductie kookplaat tot een koelkast en combi magnetron; er ontstaat vaak een flink wensenlijstje. Voor de verschillende apparatuur zijn ook weer verschillende opties mogelijk; denk bijvoorbeeld aan een high-end inbouw afzuigkap, of een uitbouw versie. Maar ook de vorm kan een hoop doen in jouw interieur. 

Bij Nelemans vind je de meest geavanceerde merken keukenapparatuur met alle mogelijke opties. Benieuwd naar alle verschillende mogelijkheden? Onze adviseurs staan je graag vrijblijvend bij om de wereld van keukenapparatuur verder te ontdekken. Zo kun jij binnenkort als een echte chef aan de slag!

Design afzuigkap ATAG wit
Siemens afzuigkap | Bouwcenter Nelemans

Ontdek in onze showroom de beste apparatuur

De meest geavanceerde apparatuur volgens de laatste trends

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst en werkt nauw samen met monteurs om jou van de allerbeste kwaliteit te voorzien.

Top merken zoals Siemens, BOSCH, Miele en ATAG

Een keuken waar je je thuis voelt. Een keuken waar je met passie staat te koken. Wij bieden keukens aan voor ieders budget; wees welkom.

Helemaal passend in jouw keukendesign ingericht

Apparatuur wat bij jouw stijl hoort, apparatuur waar jij blij van wordt… wij hebben het!

Creëer jouw droomkeuken

Nadat je een keuze hebt gemaakt in welke keukenstijl het beste bij jou en je woonsituatie past, komen de keukenapparatuur aan bod. Vandaag de dag zijn er oneindig veel innovatieve opties die koken vele malen gemakkelijker – en leuker! – maken. Van ingebouwde afzuiging, wokbranders en stoomovens, tot op afstand bedienbare keukenapparatuur en kokend water kranen. 

Ben je op zoek naar de basis? Of wil je jouw droomkeuken van de allernieuwste snufjes voorzien? Beiden zijn mogelijk bij Nelemans. Wij adviseren je graag in welke producten en merken het beste bij je passen. Je vindt in ons assortiment de meest geavanceerde merken, waaronder Miele, ATAG, Pelgrim en Quooker. 

Kom langs in de showroom om alle mogelijkheden te bekijken. Samen maken we jouw droomkeuken tot een waar succes!

Siemens Keukenapparatuur koop je bij Bouwcenter Nelemans

Ontdek de keukenstijl die bij jou past

Topmerken Keukenapparatuur ervaar je bij Nelemans