Keuken in Roosendaal

In Roosendaal is deze modern landelijke hoekkeuken met grepen geplaatst. Hierbij is de keuken helemaal op maat gemaakt voor de klant. De keukenkasten hebben en lichte tint en het werkblad is een tint donkerder. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een ruime besteklade, een oven/magnetron op hoogte, kastjes met veel opslagruimte en voor de pannen en praktische hoekkast.

Kast voor pannen hoekkeuken
Hoekkeuken Roosendaal

“Ze namen uitgebreid de tijd voor ons.”

“Het was fijn dat er heel uitgebreid de tijd werd genomen om de keuken samen te stellen naar onze wensen. Hierdoor hebben we een keuken in ons huis in Roosendaal die ook voldoet aan deze wensen en daar zijn we erg blij mee! Een compliment ook aan de installateurs van de keuken die erg netjes werkten. Helaas paste in de eerste instantie het werkblad niet exact, maar dit is snel en goed opgelost door Nelemans.”

Besteklade in hoekkeuken
Hoekkeuken creme
Keukenblad en achterwand hetzelfde

Meer referenties

Keukenshowroom Etten-Leur

Of je nu op zoek bent naar een grote luxe keuken of een eenvoudige keuken die ondanks de eenvoud van alle gemakken voorzien is, bij ons ben je aan het goede adres. Wij ontwerpen graag een keuken voor jou op maat! Kom langs in onze showroom in Etten-Leur en laat je inspireren of maak geheel vrijblijvend een afspraak. Ook voor badkamers, tegels, kasten, vloeren en deuren ben je bij onze showroom in Etten-Leur op het juiste adres.