Keuken Rijsbergen

In een gerenoveerd woonhuis in Rijsbergen is deze ruime leef-keuken met kookeiland geplaatst. Het grote aantal houten kasten, is ingebouwd in de muur. De keuken in Rijsbergen heeft een wit glanzend kookeiland met een donker werkblad. De combinatie van de houten kasten en het strakke witte kookeiland geeft de keuken een warme maar wel moderne uitstraling. De grijze beton-look-tegels op de vloer zijn tevens door Nelemans geleverd en maken de leef-keuken compleet.

keuken Rijsbergen met tegels
Tegels Rijsbergen

“Mooie en handige keuken!”

“Het eindresultaat van onze keuken in combinatie met de grote tegels ziet er mooi uit. We zijn hier dan ook erg blij mee! Wat we vooral erg handig vinden zijn de vele kasten waardoor we heel veel ruimte hebben om allerlei dingen op te bergen. Ook vinden we het mooi geworden dat de kasten zijn ingebouwd, dit geeft nog een strakker resultaat. Wij hopen nog lang te kunnen genieten van onze keuken!”

Rijsbergen project met keukens en tegels
Houten wandkast keuken
Nelemans keukens - voorbeeld Rijsbergen

Meer referenties

Showroom Etten-Leur

Ben je ook op zoek naar een keuken die voor jou op maat wordt ontworpen met een bijpassende tegelvloer? In onze showroom kan je je laten inspireren op het gebied van keukens, badkamers, tegels, kasten, vloeren en deuren. Kom eens langs  in Etten-Leur of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten. Wij helpen je graag!