26 nov 2019
Keuken ontwerpen

Wil je op een eenvoudige manier jouw ideale keuken ontwerpen? Maak dan gebruik van de 3D keuken ontwerper van Bouwcenter. De gratis online ontwerptool laat je opstellingen, kleuren en materialen uitproberen. Op deze manier visualiseer je jouw droomkeuken vanuit je eigen huis.

Wij zijn erg benieuwd naar jouw ontwerp. Neem je uitwerkingen gerust mee tijdens een bezoek aan onze showroom.

Start met ontwerpen

Wanneer je op de button of afbeelding klikt word je doorgestuurd naar de website van Bouwcenter. Op deze site kun je geheel gratis en vrijblijvend gebruik maken van de keukenplanner. Wij wensen je alvast veel ontwerp plezier.
 
keuken ontwerpen

 

Keukenplanner, hoe werkt het?

De keuken ontwerp tool is eenvoudig en helpt je aan de hand van voorbeelden om jouw droomkeuken te stijlen. Hieronder volgt een stappenplan om je verder op weg te helpen. Alvast veel plezier.

Stap 1: Met of zonder handgrepen?
Allereerst kun je kiezen voor keukens met of zonder handgrepen.

Stap 2: Bepaal jouw opstelling
Vervolgens heb je de mogelijkheid om een keukenopstelling te kiezen. De meest praktische keuze is een ruimte, die overeenkomt met de mogelijkheden in jouw eigen huis. Denk hierbij aan rechte-, eilandopstellingen of U-keukens.

Stap 3: De inrichting en afwerking
Daarna kun je starten met het inrichten en afwerken van jouw droomkeuken. Kies uit verschillende fronten, handgrepen, corpuskleuren, werkbladen, wandpanelen, wandkasten, stangen, ovens, kookplaten, afzuigkappen, kranen, wanden en vloeren.

Stap 4: Afronding
Ben je tevreden met je ontwerp? Dan kun je het ontwerp bewaren, later bewerken of direct per mail ontvangen. Daarnaast kun je ook een offerte aanvragen en/of een afspraak maken met een keukenspecialist van Bouwcenter Nelemans. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze adviseurs. Wij helpen je graag verder met het samenstellen van jouw droomkeuken.