Keuken-dongen

Deze matzwarte keuken met kookeiland is geplaatst in een nieuwbouwwoning in Dongen. De keuken heeft door de kleur een stoere uitstraling. Het lichte werkblad zorgt ervoor dat de keuken in zijn geheel niet te donker wordt in de ruimte. Doordat er geen hoge kasten in dit keukenontwerp zitten, is er gebruik gemaakt van veel lades die daardoor zorgen voor voldoende opslagruimte. De keuken is geheel op maat gemaakt naar de wensen van de klant en de mogelijkheden in het huis in Dongen.

Keuken dongen
Wit keukenblad keuken dongen

“Blij met het resultaat!”

“Ik ben erg blij met het eindresultaat van mijn keuken. Ik wilde graag een zwarte SMEG koelkast en daar heb ik samen met de keukenadviseur de rest van de keuken omheen bedacht. Ik vond het spannend om een keuken te kiezen omdat je allerlei losse dingen kiest en pas in de ruimte echt kan zien of alles past en naar wens is, maar ik ben erg blij met de keuken zoals deze is geworden.”

Matzwarte keuken dongen
Keuken dongen met oven
keuken-dongen

Meer referenties

Keukenshowroom Etten-Leur

Ben je ook op zoek naar een keuken die op maat voor jou wordt ontworpen? Kom dan eens langs in onze woon- en lifestyle showroom in Etten-Leur of maak vrijblijvend een afspraak.  In onze showroom vind je nog veel meer keukens van diverse topmerken in verschillende kleuren en opstellingen. Naast keukens kun je jezelf ook laten inspireren op het gebied van badkamers, tegels, kasten, vloeren en deuren.