Keuken Breda Haagse Beemden

Deze witte keuken is geplaatst in woonhuis in Breda, tevens heeft de woonkamer een restyle gekregen. De keuken is geheel op maat gemaakt naar de wensen van dit echtpaar. Het ontwerp is strak maar heeft door onder andere de wandtegels en het donkere werkblad ook een landelijk karakter. De keuken in Breda is in een U-opstelling geplaatst en heeft 2 ovens/combimagnetrons op een makkelijk werkhoogte. Daarnaast is er voor de opslagruimte vooral gebruik gemaakt van lades.

Keuken en tegels Breda
Kookplaat keuken Breda

“Erg tevreden over de service!”

“Wij zijn erg blij met de keuken, vooral in combinatie met de bijpassende wandtegels die we ook bij Nelemans hebben gekocht. De grote lades zijn ideaal voor ons keukengerei en de 5-pits kookplaat kookt erg fijn. Nelemans heeft naast het plaatsen van de keuken ook geregeld dat onze kamer een restyle heeft gekregen. Er waren nog een paar kleine dingen, maar die zijn allemaal snel en goed opgelost en erg netjes afgewerkt. Wij zijn super tevreden over de service van Nelemans!”

U-keuken Breda
Gasfornuis keuken Breda

Meer referenties

Keukenshowroom Etten-Leur

Zoek je een keuken die helemaal naar jouw wensen gemaakt wordt? Kom langs in onze showroom in Etten-Leur met 2500 m2 wooninspiratie. In onze showroom vind je nog veel meer keukens van diverse topmerken in verschillende kleuren en opstellingen. Naast keukens kun je jezelf ook laten inspireren op het gebied van badkamers, tegels, kasten, vloeren en deuren.