Aanbiedingen Kasten

Een gedeelte van ons huidige assortiment kasten gaat plaats maken voor nieuw assortiment. De kasten in onze showroom worden daarom verkocht tegen aantrekkelijke prijzen. Onderstaand staan de kasten kort beschreven. De prijzen van de kasten zijn op basis van zelf demontage en vervoer. Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze showroom in Etten-Leur: info@nelemans.nl of 076-5978000

Wandkast – € 2950,- inclusief BTW

Kleur:
De Interieurkleur van deze kast is ‘Lava’. De schuifdeuren van de kast zijn voorzien van wit glas met een aluminiumprofiel.

Indeling:
De kast is ingedeeld in verschillende delen. Het linkse gedeelte van de kast is voorzien van twee garderobestangen boven elkaar met daarnaast drie stelbare planken en twee lades.

Het rechtse gedeelte van de kast heeft drie legplanken en twee lades met daarnaast een vak met een garderobestang bestemd voor kledingstukken zoals lange jassen en jurken.

Het midden van de kast is afgewerkt met een element met vier ladens en tevens vier glazen legplanken. Aan de rechter zijkant zijn tevens vakken verwerkt die kunnen dienen als boekenkast.

Extra:
De kast is voorzien van 6 ledspots inclusief transformator en een uittrekbare stropdassenhouder.

Klassieke wandkast – € 2450,- inclusief BTW

Kleur:
De interieurkleur van deze kast is bardolino eiken. De schuifdeuren van de kast zijn omtrokken met witte folie en voorzien van een vak verdeling.

Indeling:
De kast bestaat uit 3 verschillende delen. Het linkse gedeelte is voorzien van een dubbele garderobestang (boven elkaar). Het middelste gedeelte heeft één garderobestang  voor lange kleding zoals jassen en jurkjes. Het rechtste gedeelte is voorzien van 3 verstelbare planken en twee softclose lades.

Inloopkast – € 4950,- inclusief BTW

Kleur:
Deze inloopkast heeft de kleur ‘walnoot’ met een witte achterwand.

Indeling:
De achterwand van de inloopkast is voorzien van glazen legplanken. Daarnaast heeft de kast twee kopse kanten voorzien van een vakdeur, twee lades, glazen legplanken en verlichting. De linkerzijde van de kast is 35 cm diep en de rechterzijde is 52,5 cm diep.  De kast heeft een uitstekende spotplank met 10 spots voor een mooie en functionele sfeerverlichting.

Extra:
Deze inloopkast is voorzien van velen luxe accessoires zoals een schoenenapotheek, garderobelift, een vak voor overhemden en uittrekbare pantalonhouder.

Wandkast – € 1750,- inclusief BTW

Kleur:
De deuren van deze kast zijn vuren loft beige. Het interieur van deze kast is afgewerkt in de kleur wit.

Indeling:
De kast is voorzien van twee XXL-schuifdeuren. Het linkse gedeelte van de kast heeft vijf stelbare planken en tevens 2 garderobestangen en een uittrekbare spiegel. Dit gedeelte van de kast is 58,5 cm diep. Het rechter gedeelte is voorzien van vaste planken en vier lades en heeft een diepte van 31 cm.

Inloopkast – € 5750,- inclusief BTW

Kleur:
Deze inloopkast is voorzien van witte – en glazen planken en zwart eiken staanders.

Indeling:
De kast is symetrisch opgebouwd met een garderobestang en twee lades. De kast heeft een speels effect door 19mm staanders in het zwart eiken, in combinatie met 38 mm witte legplanken .

Extra:
De kast heeft acht garderobestangen, zestien lades en twee uittrekbare schoenenrekken.

Top