Kalkzandsteen

Nelemans, heeft het! Lijmblokken, lijmelementen, vellingblokken, vellingelementen, metselblokken en metselstenen. Allemaal kalkzandstenen die geschikt zijn voor toepassingen in dragende en niet dragende wanden en die toegepast worden in nieuwbouw-, verbouw- en herstelwerken, zowel in de woningbouw als in de utiliteitsbouw. 

Kalkzandsteen is een natuurlijk materiaal dat bestaat uit kalk, zand en water waardoor het materiaal erg duurzaam is. De stenen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Ze zijn daardoor eenvoudig op verschillende manieren te verwerken en dus er voor elke bouwuitdaging een oplossing te bedenken!

Bouwcenter Nelemans

Bouwcenter Nelemans

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst. Wij adviseren je graag; van het kopen van dat ene product of het meedenken met jouw project. 

Klantenpas

Spaar mee voor mooie producten en leuke uitjes! Met de Bouwcenter Klantenpas heb je dubbel zoveel voordeel! Lees hier meer.

Win-win situatie voor zakelijke klanten

Ben jij een zakelijke klant van Bouwcenter Nelemans? Slim! Wij ontvangen vanuit de particuliere hoek veel aanvragen naar professionele bouwbedrijven, aannemers, ZZP’ers, klusbedrijven, hoveniers en dergelijke; kortom naar jou! Wij sturen onze particuliere klanten dan ook graag door naar onze zakelijke klanten. 

Onze verkooppunten

Onze bouwmaterialen koop je in één van onze zeven Bouwshops of online via Bouwcenter

In de webshop van Bouwcenter bestel je al je gereedschap, ijzerwaren, hout-& plaatmateriaal, tegels, sanitair, deuren en tuinproducten razendsnel en laat je het leveren wanneer het jou uitkomt; wel zo slim!

Wil je liever direct jouw bouwmaterialen aanschaffen? Kom dan langs bij één van onze zeven bouwshops bij jou in de buurt!

Wij bouwen op de beste merken