Isolatie

Bouwcenter Nelemans | Dijkstra heeft een breed assortiment isolatie van de bekende merken. Isolatie wordt gebruikt om warmte of kou tegen te houden in woningen en gebouwen, tevens is het geluiddempend. Dit verhoogt het comfort van de gebruiker van de woningen en gebouwen. 

Er zijn verschillende vormen van isolatie zoals: dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en het isoleren van een kruipruimte. Voor deze toepassingen wordt verschillende soorten isolatiemateriaal gebruikt zoals EPS, Glaswol, PIR, Steenwol, XPS, PUR, Kooltherm en Multipor. 

Wij adviseren je graag!

Bouwcenter Nelemans

Bouwcenter Nelemans

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst. Wij adviseren je graag; van het kopen van dat ene product of het meedenken met jouw project. 

Klantenpas

Spaar mee voor mooie producten en leuke uitjes! Met de Bouwcenter Klantenpas heb je dubbel zoveel voordeel! Lees hier meer.

Win-win situatie voor zakelijke klanten

Ben jij een zakelijke klant van Bouwcenter Nelemans? Slim! Wij ontvangen vanuit de particuliere hoek veel aanvragen naar professionele bouwbedrijven, aannemers, ZZP’ers, klusbedrijven, hoveniers en dergelijke; kortom naar jou! Wij sturen onze particuliere klanten dan ook graag door naar onze zakelijke klanten. 

Onze verkooppunten

Onze bouwmaterialen koop je in één van onze zeven Bouwshops of online via Bouwcenter

In de webshop van Bouwcenter bestel je al je gereedschap, ijzerwaren, hout-& plaatmateriaal, tegels, sanitair, deuren en tuinproducten razendsnel en laat je het leveren wanneer het jou uitkomt; wel zo slim!

Wil je liever direct jouw bouwmaterialen aanschaffen? Kom dan langs bij één van onze zeven bouwshops bij jou in de buurt!

Wij bouwen op de beste merken