Industriële keuken met kookeiland - Sensum Varvara - Showroomkeukens

Industriële keukens: Stoer en Trendy

Zoek je naar een nieuwe stoere keuken, dan is een industriële keuken een goede optie voor jou. Het rauwe, robuuste uiterlijk van industriële keukens zorgt voor een hele speciale eyecatcher in je woning. Industriële keukens zijn sfeervol, stoer en verkrijgbaar in vele soorten. Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden, delen we inspiratie en ontdek je handige tips.

Showroomkeuken Collectie – Detail 54

Wat is een industriële keuken?

De industriële keuken is, in tegenstelling tot de moderne keuken, niet strak afgewerkt maar juist voorzien van ruwe randjes. Hierbij combineert de stijl stoere en grove materialen, zoals: rvs beton, staal, bakstenen muren en grof bewerkt hout.

De industriële keuken is gebaseerd op de sfeer uit oude fabrieken en andere grote, ruimtelijke panden en loodsen. Om deze sfeer goed over te kunnen brengen, kun je de stijl doorvoeren van de achterwand tot aan de verlichting, keukenapparatuur, tegels en het werkblad.

Keukenopstellingen

De industriële keukenstijl kun je in zowel grote als een kleine ruimtes gebruiken. Ben je dus geïnteresseerd in een industriële kleine keuken? Ook dan is er veel mogelijk qua natuurlijke materialen, kleuren, opstellingen, apparatuur en accessoires.

Qua soorten keukenopstellingen zijn eigenlijk alle soorten geschikt:

 • Industriële keuken met kookeiland
 • Parallelle opstelling
 • Rechte opstelling
 • Hoekkeuken opstelling
 • T-keukens
 • U-keukens
Industriële keuken
Nelemans industriële keukens

Combineer met andere stijlen

Wil je je keuken er nóg meer uit laten springen? Dan kun je de industriële stijl mengen met andere keukenstijlen, zoals de landelijke keuken of een moderne. Kies bijvoorbeeld als basis een moderne strakke keuken met een houten of betonnen werkblad, zwarte kranen en industriële verlichting. De combinatie levert een prachtige natuurlijke, robuuste en strakke keuken op. Strak qua vorm en een stoere uitstraling qua sfeer.

Accessoires en kleuren

Ga los en combineer je nieuwe keuken met de juiste accessoires en kleuren. Industriële keukens bevatten vaak speciale grepen, tegels, afzuiging en nog veel meer accessoires. De basiskleuren van een keuken met industriële look zijn vaak: zwart, wit en grijs. Om dit meer warmte te geven kun je bijvoorbeeld houtlook werkblad of een bakstenen achterwand toevoegen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Onze adviseurs kunnen je uitstekend helpen bij het samenstellen van jouw industriële keuken. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij van iedere keuken een droomkeuken te maken.

Wat kun je verwachten?

 • Deskundig advies op maat
 • Alle keukens naar eigen wens en smaak
 • Innovatieve apparatuur
 • Van ontwerp tot en met montage
 • Afspraak bij jou thuis of in onze showroom
stoere industriële keuken

Industriële showroomkeukens

Ontdek een selectie industriële showroomkeukens. De keukens staan ook in onze showroom in Etten-Leur.

banner showroom collectie

Speciale wensen? Kies voor maatwerk

Maatwerk industriële keukens

Ontwerp je eigen keuken