Industriële keukens

Ruwe afwerking en materialen als beton, staal, baksteen of grof bewerkt hout: dat is de industriële keuken in een notendop. Een keuken in deze stijl is gebaseerd op de sfeer van oude fabrieken en andere grote, ruimtelijke panden en loodsen. Ondanks dat dat misschien kil klinkt, is dat verre van het geval. Ontwerp je de keuken goed, dan heb je een prachtige ruimte waar iedereen tot rust komt en zich heerlijk op zijn gemak voelt. 

Onze adviseurs kunnen je uitstekend helpen bij het samenstellen van jouw industriële keuken. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij van iedere keuken een droomkeuken te maken. 

Verwijderen
verwijderen

Ga voor industrieel

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst en werkt nauw samen met monteurs om jou van de allerbeste kwaliteit te voorzien.

Afspraak thuis bij jou mogelijk

Wil je liever dat wij bij jou thuis komen voor een afspraak? Dat kan bij ons! Meten we meteen even de juiste maten voor je op.

Innovatieve apparatuur

Apparatuur wat bij jouw stijl hoort, apparatuur waar jij blij van wordt… wij hebben het!

Laat je inspireren

Het rauwe, robuuste uiterlijk van industriële keukens zorgt voor een wel heel speciale eyecatcher in je woning. Wil je je keuken er nóg meer uit laten springen? Dan kun je de industriële stijl mengen met andere keukenstijlen, zoals landelijk of modern. Kies bijvoorbeeld als basis een moderne strakke keuken met een houten werkblad, zwarte kranen en industriële verlichting. De combinatie levert een prachtige natuurlijke, robuuste en strakke keuken op. Strak qua vorm en stoer qua sfeer.

Hoog tijd om de industriële keuken in de schijnwerpers te zetten! We voorzien je van inspiratie, ideeën en tips!

verwijderen