Industriële badkamer - showroom Nelemans

Industriële badkamers: stoer en trendy

Industriële badkamer

Industriële badkamers zijn stoer en trendy. Het robuuste, grove en onbewerkte karakter is gebaseerd op het uiterlijk van oude fabrieken en panden. Je creëert een industriële look met behulp van diverse materialen zoals hout, beton en staal. Past deze unieke badkamer stijl bij jouw interieur en smaak? Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden en delen we inspiratie.

Industriële Badkamers showroom Bouwcenter Nelemans
exclusieve badkamers
badkamer industriele stijl

Badkamer industriële stijl

De industriële look is de interieur trend van het moment. We zien de trend terug in het interieur van restaurants, moderne kantoren, maar in steeds meer woningen komt deze stijl terug. Niet alleen keukens en woonkamers worden in een industrieel jasje gestoken, ook badkamers krijgen een stoere touch. Het juiste materiaalgebruik bepaalt in grote mate het industrieel karakter van de badkamer. Beton, staal en hout geven de badkamer de gewenste fabrieksuitstraling.

Inspiratie voor iedere ruimte

Of je nu beschikt over een grote of kleine ruimte; een industriële badkamer is mogelijk in alle soorten ruimtes. Laat je uitgebreid adviseren in onze showroom voor de mogelijkheden. Heb je behoefte aan een exclusieve oplossing? Ontdek dan de mogelijkheden voor exclusieve badkamers.

Industriële badkamer inspiratie
Industriële look en stijl

Industriële badkamer accessoires

Het kiezen van het juiste sanitair kan de industriële sfeer in een ruimte extra benadrukken. Denk bijvoorbeeld aan een industrieel badkamermeubel van robuust hout of metaal, een matzwart zwevend toilet of industriële badkamerlampen.

Heb je liever geen robuuste elementen in je badkamer, maar wil je toch een industriële touch? Combineer een strakke en moderne badkamer met minimalistische elementen zoals een inloopdouche met stalen douchewand met helder glas en zwarte kranen. De douchewand met zwarte, strakke lijnen is een eyecatcher in iedere badkamer. 

Wil je de industriële look compleet maken, of juist alleen een klein tintje industrieel in de badkamer. Voeg dan kleine accenten toe met een industriële afwerking. Vintage accessoires als finishing touch, zoals een ronde spiegel met een zwarte stalen rand, een houten ladder als handdoekrek of een tinnen emmer voor de vuile was, maken de badkamer tot een robuust plaatje. Wij geven je handige tips voor een industriële doucheruimte.

Ga zelf aan de slag

Wil je jouw eigen industriële badkamer ontwerpen? Maak dan gebruik van onze gratis ontwerp tool en ga direct zelf aan de slag.

Industriële badkamer luxe inspiratie