IJZERWAREN/HANG- & SLUITWERK

Bouwcenter Nelemans heeft een groot en gevarieerd assortiment ijzerwaren en hang- en sluitwerk. Het aanbod ijzerwaren omvat onder ander verschillende soorten schroeven zoals gipsplaatschroeven, houtschroeven, spaanplaatschroeven en nog veel meer. Tevens ben je op het gebied van deurbeslagen, sloten, hangsloten, raambeslagen en meer bij ons op het juiste adres.

Bent je op zoek naar hang- en sluitwerk? Daarbij bieden onze kwalitatief hoogwaardige producten veiligheid voor onder andere uw ramen en deuren. In een Bouwshop bij jou in de buurt ben je van harte welkom voor het complete assortiment ijzerwaren en hang- en sluitwerk of neem voor meer informatie contact op met ons. 

Bouwcenter Nelemans

Bouwcenter Nelemans

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst. Wij adviseren je graag; van het kopen van dat ene product of het meedenken met jouw project. 

Klantenpas

Spaar mee voor mooie producten en leuke uitjes! Met de Bouwcenter Klantenpas heb je dubbel zoveel voordeel! Lees hier meer.

Win-win situatie voor zakelijke klanten

Ben jij een zakelijke klant van Bouwcenter Nelemans? Slim! Wij ontvangen vanuit de particuliere hoek veel aanvragen naar professionele bouwbedrijven, aannemers, ZZP’ers, klusbedrijven, hoveniers en dergelijke; kortom naar jou! Wij sturen onze particuliere klanten dan ook graag door naar onze zakelijke klanten. 

Onze verkooppunten

Onze bouwmaterialen koop je in één van onze zeven Bouwshops of online via Bouwcenter

In de webshop van Bouwcenter bestel je al je gereedschap, ijzerwaren, hout-& plaatmateriaal, tegels, sanitair, deuren en tuinproducten razendsnel en laat je het leveren wanneer het jou uitkomt; wel zo slim!

Wil je liever direct jouw bouwmaterialen aanschaffen? Kom dan langs bij één van onze zeven bouwshops bij jou in de buurt!

Wij bouwen op de beste merken