Houten Vloeren

De schoonheid van hout en het gemak van laminaat

Met planken vloeren of parket kiest u voor nagenoeg eeuwige stevigheid. Want een bodembedekking als deze, die volledig uit volwaardig massief hout bestaat, brengt een luxueuze woonsfeer bij u thuis. De uitstekende afwerkingkwaliteit van de planken vloeren maakt ze tot een duurzame basis voor veeleisend wonen.

Laminaatvloeren zijn een hype. De uitstraling van deze vloeren benadert steeds meer die van een echt houten vloer. Naast een sfeervolle warme uitstraling zijn laminaatvloeren gewild vanwege hun duurzaamheid, hygiënische aspecten en het lage onderhoud. Ze zijn zo veelzijdig dat ze vrijwel in ieder vertrek kunnen worden toegepast, of u nu kiest voor een modern, nostalgisch, of klassiek interieur.

Door de grote keuzemogelijkheden in houten vloeren en laminaatin onze Nelemans showroom, zorgen onze adviseurs ervoor dat we samen met u de juiste keuze maken bij uw woonstijl.

U bent altijd welkom in onze showroom, maar wilt u er zeker zijn van dat er een adviseur direct beschikbaar is bij binnenkomst, maak dan vooraf een afspraak!

Top