Hout- en plaatmateriaal

HOUT- EN PLAATMATERIAAL
Voor hout en plaatmaterialen ben je bij Bouwcenter Nelemans aan het goede adres. Bij ons kan je terecht voor een gevarieerd kwalitatief aanbod hout- en plaatmateriaal. Onze vakkundige medewerkers adviseren je graag over het uitgebreide assortiment en de juiste materialen voor jouw project.

De houthandel van Bouwcenter Nelemans is in het bezit van het PEFC– en FSC® keurmerk.

HOUT IN VERSCHILLENDE SOORTEN ZOALS MERANTI, VUREN EN EIKEN
Hout is verkrijgbaar in vele verschillende soorten en maten. Het is dan ook een geschikt materiaal voor een gevarieerd aantal doeleinden. Ons assortiment omvat onder andere vuren (bouw) hout, kozijn- en raamhout, tuinhout en aftimmer hout. Desgewenst kan het hout ook op maat worden gezaagd. 

PLAATMATERIALEN ZOALS MDF EN SPAANPLATEN
Ook plaatmateriaal is in velen varianten verkrijgbaar bij Bouwcenter Nelemans. Ongeacht welke  invulling voor jou van toepassing is, binnen het assortiment van Nelemans krijg je kwaliteit op het gebied van plaatmateriaal. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar gipsplaten, multiplex, underlayment, OSB, spaanplaat of MDF? Wij helpen je graag verder. 

Neem voor meer informatie contact op of kom langs bij een van onze vestigingen

Bouwcenter Nelemans

Bouwcenter Nelemans

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst. Wij adviseren je graag; van het kopen van dat ene product of het meedenken met jouw project. 

Klantenpas

Spaar mee voor mooie producten en leuke uitjes! Met de Bouwcenter Klantenpas heb je dubbel zoveel voordeel! Lees hier meer.

Win-win situatie voor zakelijke klanten

Ben jij een zakelijke klant van Bouwcenter Nelemans? Slim! Wij ontvangen vanuit de particuliere hoek veel aanvragen naar professionele bouwbedrijven, aannemers, ZZP’ers, klusbedrijven, hoveniers en dergelijke; kortom naar jou! Wij sturen onze particuliere klanten dan ook graag door naar onze zakelijke klanten. 

Onze verkooppunten

Onze bouwmaterialen koop je in één van onze zeven Bouwshops of online via Bouwcenter

In de webshop van Bouwcenter bestel je al je gereedschap, ijzerwaren, hout-& plaatmateriaal, tegels, sanitair, deuren en tuinproducten razendsnel en laat je het leveren wanneer het jou uitkomt; wel zo slim!

Wil je liever direct jouw bouwmaterialen aanschaffen? Kom dan langs bij één van onze zeven bouwshops bij jou in de buurt!

Wij bouwen op de beste merken