Hout & Plaat

Bij de vestigingen van Nelemans in Brabant en Dijkstra in Den Haag is een breed assortiment hout- en plaatmaterialen beschikbaar. Het maakt uit wat u nodig heeft, Nelemans adviseert u graag over de juiste materialen voor uw project. Onderdeel van ons assortiment zijn bijvoorbeeld vuren (bouw) hout, kozijn- en raamhout, tuinhout en aftimmer hout. Maar ook multiplex, MDF, gipsvezelplaten, cementgebonden platen etc. Hout en houten plaatmateriaal kan daarnaast op maat gezaagd worden.

Hout

Nelemans heeft velen soorten hout(materiaal) voor de realisatie van uw particulier of professioneel project. Zo heeft Nelemans vuren hout, hardhout, tuinhout, verschillende houtproducten zoals aftimmerhout en hout & lijstwerk, kozijn- en raamhout en nog velen andere soorten hout.

Plaat

Heeft u plaatmateriaal nodig voor de realisatie van uw particulier of zakelijk project? Ook dan bent u bij Nelemans aan het juiste adres. Nelemans heeft verschillende soorten plaatmateriaal voor u beschikbaar zoals multiplex (interieur en exterieur), underlayment, MDF, Gips- en gipsvezelplaten, brandwerende platen en nog veel meer.

Bouwcenter Nelemans en Bouwcenter Dijkstra

Voor hout- en plaatmaterialen bent u bij de vestigingen van Nelemans in Brabant en Dijkstra in Den Haag aan het goede adres. Hout- en plaatmaterialen vragen om specialistische kennis en deze kennis in bijna 20 jaar geleden bij Nelemans in huis gehaald door de overname van een complete houthandel. De vakkundige medewerkers adviseren u graag over het uitgebreide assortiment en de mogelijkheden.

Alle hout- en plaatmaterialen worden rechtstreeks geïmporteerd uit het land van oorsprong en Nelemans is mede eigenaar van een Russische houtzagerij. In deze houtzagerij vindt de eigen productie plaats van vurenhout en gelamineerd hout.

De pakketten hout- en plaatmaterialen kunnen in afgepaste hoeveelheden voor u worden samengesteld. Het afkorten en op maat zagen van hout- en plaatmaterialen op de bouwplaats neemt veel tijd in beslag. In onze bouwshops hebben wij een zaag-unit staan, om dit direct te verzorgen.

De houthandel van Nelemans Bouwcenter is in het bezit van het PEFC en FSC® keurmerk.

Zakelijk Hout- en Plaatmaterialen Bestellen

Bouwcenter Nelemans | Dijkstra heeft een online product-/prijscatalogus waar u zich als zakelijke klant, kosteloos kan registreren. Door in te loggen met deze persoonlijke code heeft u inzicht in het assortiment en de prijzen, voor u op maat samengesteld. Bekijk meer informatie over de online product-/prijscatalogus en vraag vrijblijvend meer informatie aan over IBouwM@p.

Houtmaterialen Bouwcenter Nelemans
Houtmaterialen Bouwcenter Nelemans
Top