GIPS, KALK & PLEISTERS

Voor elke type ondergrond, bestaat een toepasselijke pleister. Voor de stukadoor heeft Nelemans dan ook gips- en kalkpleisters en voorstrijkmiddelen, in verschillende soorten en van verschillende merken zoals Knauf, Gyproc, SPS en Strikolith.  

Het assortiment bestaat uit producten voor verschillende laagdikten en keuze in structuur van het eindresultaat. Je kan hierbij kiezen voor een eindresultaat waarbij een glad oppervlak wordt verkregen of waarbij een gestructureerd oppervlak wordt verkregen. Kom langs bij een van onze bouwshops of neem contact op voor een advies op maat. 

Bouwcenter Nelemans

Bouwcenter Nelemans

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst. Wij adviseren je graag; van het kopen van dat ene product of het meedenken met jouw project. 

Klantenpas

Spaar mee voor mooie producten en leuke uitjes! Met de Bouwcenter Klantenpas heb je dubbel zoveel voordeel! Lees hier meer.

Win-win situatie voor zakelijke klanten

Ben jij een zakelijke klant van Bouwcenter Nelemans? Slim! Wij ontvangen vanuit de particuliere hoek veel aanvragen naar professionele bouwbedrijven, aannemers, ZZP’ers, klusbedrijven, hoveniers en dergelijke; kortom naar jou! Wij sturen onze particuliere klanten dan ook graag door naar onze zakelijke klanten. 

Onze verkooppunten

Onze bouwmaterialen koop je in één van onze zeven Bouwshops of online via Bouwcenter

In de webshop van Bouwcenter bestel je al je gereedschap, ijzerwaren, hout-& plaatmateriaal, tegels, sanitair, deuren en tuinproducten razendsnel en laat je het leveren wanneer het jou uitkomt; wel zo slim!

Wil je liever direct jouw bouwmaterialen aanschaffen? Kom dan langs bij één van onze zeven bouwshops bij jou in de buurt!

Wij bouwen op de beste merken