Gevelstenen

Gevelstenen hebben een dubbele functie, het is een bouwmateriaal en tevens een stijlelement. Heb je gevelstenen nodig voor jouw bouwproject, eigen woonhuis of aanbouw, bij Nelemans kunnen we je een breed assortiment bieden. Gevelstenen van Wienerberger, Caprice, de Rijswaard en nog velen andere merken, Nelemans heeft het! 

Dit brede assortiment in verschillende vormen, kleuren, formaten, structuren en afwerkingen, is ook te bezichtigen in onze showroom in Etten-Leur. Wij helpen je graag met de keuze voor de producten die geschikt zijn voor de realisatie van jouw klus of project.   

Bouwcenter Nelemans

Bouwcenter Nelemans

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst. Wij adviseren je graag; van het kopen van dat ene product of het meedenken met jouw project. 

Klantenpas

Spaar mee voor mooie producten en leuke uitjes! Met de Bouwcenter Klantenpas heb je dubbel zoveel voordeel! Lees hier meer.

Win-win situatie voor zakelijke klanten

Ben jij een zakelijke klant van Bouwcenter Nelemans? Slim! Wij ontvangen vanuit de particuliere hoek veel aanvragen naar professionele bouwbedrijven, aannemers, ZZP’ers, klusbedrijven, hoveniers en dergelijke; kortom naar jou! Wij sturen onze particuliere klanten dan ook graag door naar onze zakelijke klanten. 

Onze verkooppunten

Onze bouwmaterialen koop je in één van onze zeven Bouwshops of online via Bouwcenter

In de webshop van Bouwcenter bestel je al je gereedschap, ijzerwaren, hout-& plaatmateriaal, tegels, sanitair, deuren en tuinproducten razendsnel en laat je het leveren wanneer het jou uitkomt; wel zo slim!

Wil je liever direct jouw bouwmaterialen aanschaffen? Kom dan langs bij één van onze zeven bouwshops bij jou in de buurt!

Wij bouwen op de beste merken