Nelemans Etten-Leur

Hoofdvestiging

Ecustraat 2
4879 NP Etten-Leur

2500m2 Showroom
076 - 5978000
Openingstijden
 • Bouwcenter
  Ma-Vr 7:00-17:00
  Za 8:00-12:00
 • Showroom
  Ma-Do 9:30-17:30
  Vr 9:30-18:00
  Za 9:30-17:00
  • * In verband met de vakantieperiode hebben wij tot 10 augustus aangepaste openingstijden. Bekijk hier deze aangepaste openingstijden.

   

   

   

Nelemans Etten-Leur

De hoofdvestiging van Nelemans vindt u in Etten-Leur. Bij de bouwmarkt in Etten-Leur kunt u als zakelijke – of particuliere klant terecht voor een groot aanbod aan bouwmaterialen om uw klus of project te realiseren. Dit grote aanbod wordt gepresenteerd in een bouwshop, een magazijn en een sfeervolle showroom. De vestiging in Etten-Leur is gevestigd op Ecustraat 2, bedrijventerrein Vosdonk te Etten-Leur.

Een compleet aanbod aan bouwmaterialen bij Bouwcenter Nelemans Etten-Leur

Bij Nelemans Etten-Leur vindt u een compleet assortiment aan bouw- en afbouwmaterialen om uw (zakelijk) project te realiseren. In de showroom van 2500m2 worden op een overzichtelijke en sfeervolle manier allerlei producten getoond om de woning te bouwen of af te bouwen. Gevelstenen en dakpannen, keukens, badkamers, wand- en vloertegels, inloopkasten en binnen- en buitendeuren worden op een stijlvolle manier gepresenteerd in Etten-Leur. Bij Bouwcenter Nelemans is tevens een bouwshop met een afhaalmagazijn gevestigd waar we u graag adviseren over bouw-, afbouw-, hout- en plaatmaterialen. Maar ook over andere producten zoals: (elektrisch) gereedschappen, bevestigingsmiddelen, elektra, kitten, klimmaterialen, producten voor uw persoonlijke bescherming en een modieuze lijn stoere werkkleding. Daarnaast vindt de productie van Nelemans Kozijnen plaats bij Bouwcenter Nelemans Etten-Leur. De medewerkers in de showroom, de bouwshop en het magazijn, helpen u graag met het vinden van de juiste materialen voor de realisatie van uw (zakelijk) project.

Online bestellen bij Nelemans, de bouwmarkt van Etten-Leur.

Het grote assortiment bouw- en afbouwmaterialen dat te vinden is op de vestiging van Nelemans in Etten-Leur, is ook online te bestellen via www.bouwdeals.nl (particuliere klanten) of iBouwM@p (zakelijke klanten).

Top