Nelemans Etten-Leur

Bij Nelemans Etten-Leur vindt je een compleet assortiment aan bouw- en afbouwmaterialen om jouw (zakelijke) project te realiseren. In de showroom van 2500m2 worden op een overzichtelijke en sfeervolle manier allerlei producten getoond om de woning te bouwen of af te bouwen.

Gevelstenen en dakpannen, keukens, badkamers, wand- en vloertegels, inloopkasten en binnen- en buitendeuren worden op een stijlvolle manier gepresenteerd in Etten-Leur. Bij Bouwcenter Nelemans is tevens een bouwshop met een afhaalmagazijn gevestigd waar we je graag adviseren over bouw-, afbouw-, hout- en plaatmaterialen. Maar ook over andere producten zoals: (elektrisch) gereedschappen, bevestigingsmiddelen, elektra, kitten, klimmaterialen, producten voor uw persoonlijke bescherming en een modieuze lijn stoere werkkleding.

De medewerkers in de showroom, de bouwshop en het magazijn, helpen je graag met het vinden van de juiste materialen voor de realisatie van jouw (zakelijke) project.

Openingstijden

Bouwcenter

Ma-Vr7:00-17:00
Za8:00-12:00

Showroom

Ma-DoUitsluitend op afspraak
VrUitsluitend op afspraak
ZaUitsluitend op afspraak

*In verband met de Coronacrisis is onze showroom tijdelijk alleen op afspraak open.

Adres

Ecustraat 2
4879 NP Etten-Leur

076 – 5978000
076 – 5978001
etten-leur@nelemans.nl

Online bestellen

Het grote assortiment bouw- en afbouwmaterialen dat te vinden is op de vestiging van Nelemans in Etten-Leur, is ook online te bestellen via Bouwdeals.nl (particuliere klanten) of iBouwM@p (zakelijke klanten).

Ben jij nog geen zakelijke klant bij Bouwcenter Nelemans? Bekijk hier de voordelen en meld je aan.  

Vacatures

Bekijk hier al onze vacatures.

Bouwcenter Nelemans Etten-Leur