Dijkstra Den Haag

Dijkstra Den Haag is, dé bouwmarkt in Den Haag en een onderdeel van Nelemans. Bij de bouwmarkt in Den Haag kan je als zakelijke – of particuliere klant terecht voor bouwmaterialen en advies om jouw (zakelijk) project te realiseren. Dijkstra Den Haag is gevestigd op Dynamostraat 15 in Den Haag.

Bouwcenter Dijkstra bestaat uit een bouwshop met een afhaalmagazijn waar we u graag adviseren over bouw-, afbouw-, hout- en plaatmaterialen. Maar ook over andere producten zoals: (elektrisch) gereedschappen, bevestigingsmiddelen, elektra, kitten, klimmaterialen, producten voor uw persoonlijke bescherming en een modieuze lijn stoere werkkleding.

De medewerkers in de bouwshop en het magazijn in Den Haag, helpen je graag met het vinden van de juiste materialen voor de realisatie van jouw (zakelijk) project.

Dijkstra den Haag

Openingstijden

Bouwcenter

Ma-Vr6:30-16:30
Za8:00-12:00

*In verband met de lockdown zijn mogelijk niet alle openingstijden voor jou van toepassing. Lees daarom eerst onze coronamaatregelen

Adres

Dynamostraat 15 
2525 KB Den Haag

070 – 3803377
070 – 3840447
denhaag@nelemans.nl
WhatsApp ons: 070-3803377

Online bestellen

Het grote assortiment bouw- en afbouwmaterialen dat te vinden is op de vestiging van Dijkstra in Den Haag, is ook online te bestellen via Bouwdeals.nl (particuliere klanten) of iBouwM@p (zakelijke klanten).

Ben jij nog geen zakelijke klant bij Bouwcenter Dijkstra Den Haag? Bekijk hier de voordelen en meld je aan.  

Vacatures

Bekijk al onze vacatures.

Dijkstra den Haag