Dijkstra Den Haag

Bouwcenter

Dynamostraat 15
2525 KB Den Haag

Open vanaf 6:30u
070 - 3803377
Openingstijden
  • Bouwcenter
    Ma-Vr 6:30-16:30
    Za 8:00-12:00
    • * In verband met de vakantieperiode hebben wij tot 25 augustus aangepaste openingstijden. Bekijk hier deze aangepaste openingstijden.

Dijkstra, dé bouwmarkt in Den Haag

Dijkstra Den Haag is, dé bouwmarkt in Den Haag en een onderdeel van Nelemans. Bij de bouwmarkt in Den Haag kunt u als zakelijke – of particuliere klant terecht voor bouwmaterialen en advies om uw (zakelijk) project te realiseren. Dijkstra Den Haag is gevestigd op Dynamostraat 15 in Den Haag.

Een compleet aanbod bouwmaterialen bij Bouwcenter Dijkstra

Bij Bouwcenter Dijkstra vindt u een compleet assortiment aan bouw- en afbouwmaterialen om uw (zakelijk) project te realiseren. Bouwcenter Dijkstra bestaat uit een bouwshop met een afhaalmagazijn waar we u graag adviseren over bouw-, afbouw-, hout- en plaatmaterialen. Maar ook over andere producten zoals: (elektrisch) gereedschappen, bevestigingsmiddelen, elektra, kitten, klimmaterialen, producten voor uw persoonlijke bescherming en een modieuze lijn stoere werkkleding. De medewerkers in de bouwshop en het magazijn in Den Haag, helpen u graag met het vinden van de juiste materialen voor de realisatie van uw (zakelijk) project.

Online bouwmaterialen bestellen bij Dijkstra Den Haag

Het grote assortiment bouw- en afbouwmaterialen dat te vinden is op de vestiging van Dijkstra in Den Haag, is ook online te bestellen via www.bouwdeals.nl of iBouwM@p.

Top