Dakramen en lichtkoepels

Een dakraam of lichtkoepel zorgt voor veel lichtinval in bijvoorbeeld een aanbouw of op een zolder. Bij Bouwcenter Nelemans hebben we een breed assortiment aan lichtoplossingen van bekende merken zoals Roto, Velux en Jet. Deze oplossingen zijn beschikbaar voor hellende daken en platte daken.

Dakramen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, afwerkingen, bedieningsmethoden en met een ruime keuze aan glastypen. Tevens zijn er veel verschillende soorten lichtkoepels, lichtstraten en daglichtbuizen. Wij adviseren je graag over de producten voor een optimale lichtinval in de woning.  

Bouwcenter Nelemans

Bouwcenter Nelemans

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst. Wij adviseren je graag; van het kopen van dat ene product of het meedenken met jouw project. 

Klantenpas

Spaar mee voor mooie producten en leuke uitjes! Met de Bouwcenter Klantenpas heb je dubbel zoveel voordeel! Lees hier meer.

Win-win situatie voor zakelijke klanten

Ben jij een zakelijke klant van Bouwcenter Nelemans? Slim! Wij ontvangen vanuit de particuliere hoek veel aanvragen naar professionele bouwbedrijven, aannemers, ZZP’ers, klusbedrijven, hoveniers en dergelijke; kortom naar jou! Wij sturen onze particuliere klanten dan ook graag door naar onze zakelijke klanten. 

Onze verkooppunten

Onze bouwmaterialen koop je in één van onze zeven Bouwshops of online via Bouwcenter

In de webshop van Bouwcenter bestel je al je gereedschap, ijzerwaren, hout-& plaatmateriaal, tegels, sanitair, deuren en tuinproducten razendsnel en laat je het leveren wanneer het jou uitkomt; wel zo slim!

Wil je liever direct jouw bouwmaterialen aanschaffen? Kom dan langs bij één van onze zeven bouwshops bij jou in de buurt!

Wij bouwen op de beste merken