Dakpannen

Dakpannen zijn er in veel verschillende soorten, maten en kleuren. De meest voorkomende dakpannen zijn keramische pannen en betonnen pannen.

Keramische pannen zijn gemaakt van gebakken klei, hebben een lange levensduur en zijn erg onderhoudsvriendelijk. Ook zijn ze beschikbaar in veel verschillende kleuren.

Betonnen pannen zijn gemaakt van cement, wat erg sterk is. Tevens zijn de pannen vaak iets groter formaat en over het algemeen goedkoper dan keramische pannen. 

Wij adviseren je graag zo goed mogelijk over de verschillen en de mogelijkheden voor jouw project. Tevens ben je van harte welkom in de showroom om ons assortiment pannen te bekijken. Wij helpen je graag! 

Bouwcenter Nelemans

Bouwcenter Nelemans

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst. Wij adviseren je graag; van het kopen van dat ene product of het meedenken met jouw project. 

Klantenpas

Spaar mee voor mooie producten en leuke uitjes! Met de Bouwcenter Klantenpas heb je dubbel zoveel voordeel! Lees hier meer.

Win-win situatie voor zakelijke klanten

Ben jij een zakelijke klant van Bouwcenter Nelemans? Slim! Wij ontvangen vanuit de particuliere hoek veel aanvragen naar professionele bouwbedrijven, aannemers, ZZP’ers, klusbedrijven, hoveniers en dergelijke; kortom naar jou! Wij sturen onze particuliere klanten dan ook graag door naar onze zakelijke klanten. 

Onze verkooppunten

Onze bouwmaterialen koop je in één van onze zeven Bouwshops of online via Bouwcenter

In de webshop van Bouwcenter bestel je al je gereedschap, ijzerwaren, hout-& plaatmateriaal, tegels, sanitair, deuren en tuinproducten razendsnel en laat je het leveren wanneer het jou uitkomt; wel zo slim!

Wil je liever direct jouw bouwmaterialen aanschaffen? Kom dan langs bij één van onze zeven bouwshops bij jou in de buurt!

Wij bouwen op de beste merken