DAKELEMENTEN

Nelemans is leverancier van hoogwaardige constructieve dakelementen voor efficiënt bouwen en isoleren. Als je weet dat 30% van de warmte verloren gaat via het dak, is dakisolatie een belangrijk onderdeel van de woning. Afhankelijk van de wensen, kan er dakelement gekozen worden dat het beste past bij het project.  

Ons assortiment is afkomstig van toonaangevende merken zoals Isobouw, Unilin en Unidek.  Wij kunnen deze elementen leveren voor zowel hellende – als platte daken, voor nieuw te bouwen woningen en gebouwen, maar ook voor na-isolatie van het dak van bestaande woningen en gebouwen ben je bij Nelemans aan het juist adres.

Bouwcenter Nelemans

Bouwcenter Nelemans

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst. Wij adviseren je graag; van het kopen van dat ene product of het meedenken met jouw project. 

Klantenpas

Spaar mee voor mooie producten en leuke uitjes! Met de Bouwcenter Klantenpas heb je dubbel zoveel voordeel! Lees hier meer.

Win-win situatie voor zakelijke klanten

Ben jij een zakelijke klant van Bouwcenter Nelemans? Slim! Wij ontvangen vanuit de particuliere hoek veel aanvragen naar professionele bouwbedrijven, aannemers, ZZP’ers, klusbedrijven, hoveniers en dergelijke; kortom naar jou! Wij sturen onze particuliere klanten dan ook graag door naar onze zakelijke klanten. 

Onze verkooppunten

Onze bouwmaterialen koop je in één van onze zeven Bouwshops of online via Bouwcenter

In de webshop van Bouwcenter bestel je al je gereedschap, ijzerwaren, hout-& plaatmateriaal, tegels, sanitair, deuren en tuinproducten razendsnel en laat je het leveren wanneer het jou uitkomt; wel zo slim!

Wil je liever direct jouw bouwmaterialen aanschaffen? Kom dan langs bij één van onze zeven bouwshops bij jou in de buurt!

Wij bouwen op de beste merken