Daarom Nelemans

 

Alles onder één dak en tot op de millimeter naar wens. Het is meer dan een motto voor de mensen bij Nelemans. Door de jaren heen, sinds opa Jac Nelemans in 1930 de zaak heeft geopend, is het de wederkerende filosofie van een visie geworden. Zoals ze bij Nelemans zeggen: ‘Het biedt ons telkens weer uitdagingen om beter te worden.’ Het vergroten van de kennis en het realiseren van prachtige projecten maakt Nelemans niet alleen trots op haar mensen, maar ook op haar klanten en partners. Inmiddels levert Nelemans aan zakelijke- en particuliere klanten in heel Nederland met 7 fysieke vestigingen en binnenkort een compleet vernieuwde webshop.

Bij ons kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met hout-, bouw-, afbouwmaterialen en oplossingen. Daarnaast bieden wij u ondersteuning om van uw (zakelijke)project een groot succes te maken. Van dakpannen tot aan keukens, badkamers werkkleding en gereedschappen u mag bij ons alles onder één dak letterlijk nemen. U vindt onze fysieke vestigingen in: Etten-Leur, Zundert, Breda, Tilburg, Roosendaal, Den Haag en Oosterhout.

tevredennelemans

Pas tevreden als u dat bent

 

Wij overtreffen graag verwachtingen. Tevreden klanten vormen een belangrijk bestaansrecht voor onze toekomst. Wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook. Het roept een positief gevoel op, er ontstaan gesprekken en mensen delen hun ervaringen. Wij zijn daarom dagelijks bezig om onze service en dienstverleningen in een stijgende lijn te verbeteren. Zo selecteren wij uiterst zorgvuldig een kwalitatief hoogwaardig en compleet assortiment. Op deze manier krijgt u altijd waar u recht op heeft: het ‘juiste’ product, specifiek voor u. Daarnaast zijn wij altijd benieuwd naar uw input, want het is een voorrecht om ook uw input en feedback te ontvangen, zo ontstaat een klik en blijven we van elkaar leren.

daarom nelemans

Uw vraag onze kennis

 

Een groot team van specialisten vormt de kern van Nelemans. Gezamenlijk hebben zij de kennis en ervaring om bijna iedere mogelijke vraag te beantwoorden. Deze kennis delen wij niet alleen met elkaar, maar ook met u. Zo krijgt u een totaalplaatje van alle mogelijkheden, bent u een stap dichter in de buurt van het ‘juiste’ product en wordt het project uiterst succesvol.

duurzaam

Verantwoord zaken doen

 

Het verdienen, verwerven en behouden van een maatschappelijk en sociaal bestaansrecht ligt hoog in het vaandel, en met een goede reden. Een bedrijf is deel van haar omgeving, en de omgeving deel van een bedrijf. Door handel, banen en lokale interactie zijn deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een gezonde samenleving waar beide partijen van op de hoogte zijn. Om deze reden is Nelemans begaan met haar omgeving en draagt het zorg voor de voorzetting van de natuurlijke samenwerking.

Bij Nelemans doen wij met trots zaken met de samenleving, een trend die wij – ongeacht groei, ontwikkeling of uitbreiding – voortwillen zetten. Het winnen, transporteren en verwerken van duurzame, ecologisch verantwoorde bouw- en houtmaterialen en meer helpt ons om deze visie ook in de toekomst verder voort te zetten.

Innovatief en ambachtelijk

 

Sinds 1930 hebben wij een diepgaande focus op innovatie. Zo werd in de jaren ’70 de producten gepresenteerd door middel van een showroom. Daarnaast hebben wij altijd vooruitstrevend nagedacht over een slim en praktisch assortiment met een gestroomlijnd logistiek proces. Ook in de toekomst blijft Nelemans haar dienstverlening verbeteren aan de hand van effectieve innovatieve oplossingen.

mensen

Voor mensen door mensen

 

Uiteindelijk zijn wij in dienst voor jullie. Wij beseffen ons maar al te goed dat ieder werk wordt uitgevoerd voor mensen door mensen. Het belang van samenwerken, het optimaliseren van projecten en had adviseren over de juiste producten is voor ons cruciaal. Het resultaat biedt u een actieve persoonlijke en geïnteresseerde partner.

Top