Nelemans voor Professionals

Aannemers, maar ook projectontwikkelaars, architecten en andere opdrachtgevers, die voor hun project(en) op zoek zijn naar een allround specialist in bouw- en afbouwmaterialen zijn bij Nelemans aan het juiste adres. Het familiebedrijf heeft meer dan 85 jaar ervaring in de bouw en heeft zich in de loop der jaren doen gelden als een betrouwbare en professionele partner.

Vanuit de vestigingen in Etten-Leur, Den Haag, Tilburg, Oosterhout, Roosendaal, Zundert en Breda staat Nelemans voor een doordacht en compleet assortiment aan bouw- en afbouwmaterialen (al dan niet aangebracht in het werk). De verregaande vakkennis en ervaring van medewerkers completeren de kwaliteit van de dienstverlening.

Voor de laatste trends op het gebied van keukens, badkamers, wand-/vloertegels, houten vloeren, binnen-/buitendeuren en inloop-/garderobekasten, naast uiteraard alle overige (af)bouwmaterialen, beschikt Nelemans over een sfeervolle en inspirerende showroom in Etten-Leur.

nelemans tilburg

Zakelijk klant worden Bouwshop

Wil jij klant worden bij Bouwcenter Nelemans | Dijkstra? Kom langs bij een vestiging in de buurt of vul ons aanmeldformulier hier op de website in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zakelijk klant zijn bij ons heeft verschillende voordelen, dus wordt nu klant bij Bouwcenter Nelemans en profiteer van deze voordelen: 

  • Prijzen worden speciaal op maat samengesteld. 
  • Ibouwmap: Een online product-/prijscatalogus. Door in te loggen met een persoonlijke code, heb je inzicht in het assortiment en de persoonlijke prijzen en kan je vanuit hier ook rechtstreeks bestellen.
  • Onze specialisten adviseren je graag over de verschillende producten en mogelijkheden.
  • Kom langs en haal je producten op bij een van onze 7 vestigingen of laat de producten op het gewenste moment en locatie bezorgen.
  • Producten uit onze voorraad die voor 14.00 uur besteld worden, kunnen de volgende werkdag geleverd worden. 
  • Wij maken graag voor je een offerte op maat op basis van je aanvraag. 
  • Profiteer van de voordelen met onze klantenpas en spaar voor een cadeau naar wens.

Zakelijk klant worden Showroom

Nelemans biedt een compleet assortiment voor nieuwbouwprojecten en renovatie woningen.  Zo kan je als aannemer of andere opdrachtgever bij ons terecht voor keuken-, tegel-, sanitair- en binnendeurprojecten. In onze sfeervolle showroom hebben wij een aantal projectopstellingen staan voor deze verschillende productgroepen. Indien gewenst kunnen kopers/eindgebruikers in een keer hun keuken, badkamer, tegels en binnendeuren kiezen. 

Wanneer je als aannemer of andere opdrachtgever een samenwerking aangaat met Nelemans, helpen wij je graag zo effectief mogelijk met de realisatie van je project. Binnen Nelemans is een speciale projectafdeling verantwoordelijk voor de calculatie en uitvoering van projecten. Dit stelt aannemers in staat om afspraken over werkwijze, standaardopstelling(en) en condities in één keer te regelen. Middels het verzorgen van het kopers-keuzetraject neemt Bouwcenter Nelemans de aannemer veel werk uit handen en tevens biet het de koper de mogelijkheid tot one-stop-shopping.

Vakkundige specialisten onderhouden het verdere contact met kopers/eindgebruikers en fungeren als vast aanspreekpunt. Zo kunnen toekomstige bewoners op basis van hun eigen individuele wensen niet alleen een fraai ontwerp, maar ook een overzichtelijke offerte en een gedetailleerd overzicht van eventuele bouwkundige aanpassingen tegemoet zien.

Voor eventuele vragen kan rechtstreeks contact worden opgenomen met de projectcoördinator van de projectafdeling. Deze is verantwoordelijk voor de coördinatie en voortgangscontrole van projectopdrachten. Samen met het team van medewerkers zorgt hij ervoor dat leveringen en montage geheel volgens plan en afspraak verlopen. Om een adequate planning te kunnen maken, is het van groot belang dat de uitvoerder van Nelemans deelneemt aan de werkbesprekingen tijdens de afbouwfase.

Sfeervolle showroom met afbouwmaterialen

Voor kopers/eindgebruikers houdt de inrichting van de nieuwe woning natuurlijk niet op bij de keuken, badkamer(s), tegels e.d. Vooral na oplevering moet er nog veel gebeuren. Belangstellenden kunnen in onze showroom te Etten-Leur voor hun verdere inrichtingen ook een ruim assortiment aan inloop-/garderobekasten, houten vloeren, binnen-/buitendeuren en plafondsystemen bekijken. Uiteraard worden deze afbouwproducten altijd na oplevering van de woning geleverd en/of gemonteerd, zodat het bouwproces niet wordt verstoord of onderbroken.