Witte hoekkeuken

Witte hoekkeuken

Moderne witte hoekkeuken
Greeploze uitstraling
Pelgrim keukenapparatuur
Showroomkeuken in Etten-Leur
Maak een afspraak ›

Deze witte hoekkeuken past perfect in een moderne interieur! De keuken is afgewerkt met witte glanzende fronten en heeft een greeploze uitstraling. De hoekkeuken heeft apparatuur van het merk Pelgrim en toebehoren van het merk Dekker. De witte keuken is afgewerkt met een toplaminaat werkblad in een betonlook design.

Witte hoekkeuken

Deze witte hoekkeuken is onderdeel van onze huiscollectie van Bouwcenter. De opstelling is een van onze showroomkeukens en te bezichtigen tijdens een bezoek aan onze showroom in Etten-Leur. De moderne keuken heeft fronten in de kleur premium wit met een glanzende afwerking. De keuken is semi-greeploos en heeft aan de bovenrand greeplijsten in een RVS look.

Op de achterwand van de keuken is spatwand bevestigd in de kleur wit (RAL9010). Deze spatwand is onopvallend, maar zorgt er wel voor dat de muur achter de keuken wordt beschermd en makkelijk is schoon te houden. Daarnaast wordt de moderne uitstraling van de keuken behouden. Een ideale combinatie dus.

Deze witte hoekkeuken is modern maar heeft tevens een tijdloze uitstraling waardoor de keuken met veel verschillende stijlen te combineren is. Misschien past deze keuken wel perfect in jouw interieur?

Keukenapparatuur

Deze moderne witte hoekkeuken heeft apparatuur van het merk Pelgrim en toebehoren van het merk Dekker. De keuken bevat onderstaande onderdelen.

– Volledig geïntegreerde vaatwasser
– Inductiekookplaat
– Wandafzuigkap
– Eenhendelmengkraan
– RVS inbouwspoelbak
– Combi-stoomoven
– Volledig geïntegreerde koelkast

Werkblad keuken

Deze witte keuken in een hoekopstelling is afgewerkt met een toplaminaat werkblad van het merk Dekker. Een toplaminaat werkblad is beschikbaar in veel verschillende decors waardoor dit goed af te stemmen is met de rest van de keuken en jouw interieur. Het werkblad van toplaminaat is eenvoudig in onderhoud en heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Het werkblad in deze witte keuken is 3,2 cm dik en heeft een grijze kleur met een betonlook design.


(Bekijk deze keuken in de showroom, studio 15) 

Ontdek meer showroomkeukens