Rechte keuken met kastenwand - Showroomkeukens - Maatwerk - Beda

Rechte keuken met kastenwand

Rechte keuken met kastenwand (extra hoog)
Landelijke keuken (maatwerk)
Atag keukenappratuur en Quooker kraan
Showroomkeuken in Etten-Leur
Maak een afspraak ›

Ben je op zoek naar een keuken met een losse kastenwand? Dan is de Beda Orlando maatwerk showroomkeuken iets voor jou! Deze prachtige keuken is uitgevoerd in grof gestraalde eiken fineer en heeft een donker werkblad.

Rechte keuken met kastenwand

Deze rechte keuken met kastenwand past perfect in jouw landelijke interieur! Het grof gestraalde houten fineer waar de fronten van de keuken mee zijn afgewerkt zorgt voor een warme uitstraling van de keuken. De stalen handgrepen en het extra dikke werkblad maken deze landelijke stijl compleet en voegen een industriële touch toe aan de keuken.

De opstelling van deze showroomkeuken bestaat uit een rechte keuken en daarnaast een losse kastenwand. De keuken is onderdeel van onze speciale collectie maatwerk keukens. Hierdoor kan de keuken helemaal naar wens voor jou ontworpen worden en gaat dit nog verder dan een keuken op maat. Speciaal aan deze keuken is dat de losse kastenwand extra hoog is.

 

Keukenapparatuur

De opstelling is voorzien van Atag keukenapparatuur en een Quooker kraan.

  •  Volledig integreerbare vaatwasmachine
  • Wandafzuigkap
  • Inductiekookplaat
  • Integreerbare koelkast
  • Combi-stoomoven
  • Multifunctionele oven met magnetron
  • Quooker

Werkblad keuken

Deze landelijke keuken heeft een Arte dekton werkblad. Dekton heeft een goede kras-, vlek-, zuur- en hittebestendigheid. Daarnaast is dit werkblad goed te onderhouden.

Het werkblad is extra dik waardoor het bijdraagt aan de landelijke uitstraling van de keuken. De rustieke kleur van het werkblad versterkt dit effect.

Ontdek meer showroomkeukens