Rechte keuken met kastenwand - Showroomkeukens - Maatwerk - Beda

Rechte keuken met kastenwand

Rechte keuken met kastenwand (extra hoog)
Landelijke keuken (maatwerk)
Atag keukenappratuur en Quooker kraan
Showroomkeuken in Etten-Leur
Maak een afspraak ›

Een voorbeeld van een landelijke keuken met een losse kastenwand is de Beda Orlando maatwerk showroomkeuken. Deze prachtige keuken is uitgevoerd in grof gestraald eiken fineer en heeft een extra dik werkblad voor een landelijke uitstraling. Tevens is de keuken voorzien van de meest luxe collectie apparatuur van het merk ATAG.

Rechte keuken met kastenwand

Deze rechte keuken met kastenwand past perfect binnen jouw landelijke interieur. Het grof gestraald houten fineer waar de MDF fronten van de keuken mee zijn afgewerkt, zorgt voor een warme uitstraling van de keuken. De stalen handgrepen en het extra dikke werkblad maken deze landelijke stijl compleet en voegen een industriële touch toe aan de keuken.

De opstelling van deze showroomkeuken bestaat uit een rechte keuken en daarnaast een losse kastenwand. De keuken is onderdeel van onze speciale collectie maatwerk keukens. Hierdoor kan de keuken helemaal naar wens voor jou ontworpen worden. Er is namelijk geen limiet met betrekking tot de hoogte en breedte maten van de keuken. Speciaal bijvoorbeeld aan deze keuken is dat de losse kastenwand extra hoog is, voor extra veel opbergmogelijkheden.

 

Keukenapparatuur

De opstelling is voorzien keukenapparatuur van de ATAG magna collectie. Dit is de meest luxe collectie van ATAG. Tevens heeft de keuken een Quooker flex kraan met uittrekslang. De opstelling bevat de volgende keukenapparatuur en toebehoren.

  • Volledig geïntegreerde vaatwasmachine
  • Wandafzuigkap
  • Inductiekookplaat met 6 zones
  • Geïntegreerde koelkast
  • Combi-stoomoven
  • Multifunctionele oven met magnetron (combimagnetron)
  • Quooker flex met uittrekslang

Werkblad keuken

Deze landelijke keuken heeft een Composiet Silestone (by Arte) werkblad. Dit werkblad is onderdeel van de Silestone eternal serie en is uitgevoerd in de prachtige donkere kleur Eternal Emperador.

Silestone by Arte is gemaakt van een composietgesteente. Dit gesteente is erg dicht en slijtvast waardoor het de meeste steensoorten overtreft en tevens bijna onderhoudsvrij is. Ideaal materiaal dus voor jouw nieuwe landelijke keukenwerkblad.

Het extra dikke werkblad heeft een dikte van 8 cm. Dit heeft een natuurlijke uitstraling en draagt bij aan het landelijke karakter van de keuken. De rustieke kleur van het werkblad versterkt dit effect en biedt een landelijke uitstraling binnen elke interieurstijl.


(Bekijk deze keuken in de showroom, studio 31) 

 

Ontdek meer showroomkeukens