Moderne witte keuken met kookeiland - showroomkeukens

Moderne witte keuken met kookeiland

Strakke moderne keuken
Kookeiland en hoge kastenwand
Atag, Miele en Dekker keukenapparatuur
Showroomkeuken in Etten-Leur
Maak een afspraak ›

Ben je op zoek naar een moderne witte keuken met kookeiland? Dan is onze prachtige maatwerk Beda keuken met MDF-fronten en geïntegreerde vlakke greeplijsten mogelijk iets voor jou. Naast het kookeiland bevat de opstelling ook een hoge kastenwand en luxe apparatuur.

Moderne witte keuken met kookeiland

Deze moderne witte keuken met kookeiland is onderdeel van onze collectie showroomkeukens. De opstelling bevat een groot en strak afgewerkt kookeiland, voorzien van alle gemakken en veel opbergruimte. Verder is de moderne keuken volledig maatwerk en past het naadloos in exclusieve luxe interieurs. Daarnaast heeft de opstelling ook een royale hoge kastenwand met ingebouwde keukenapparatuur.

Keukenapparatuur

De Beda keuken is voorzien keukenapparatuur en accessoires van de merken Atag, Miele en Dekker.

  • Kookplaat inclusief afzuigsysteem
  • Combi-stoomoven
  • Multifunctionele oven
  • Integreerbare vrieskast
  • Integreerbare koelkast
  • Volledig integreerbare vaatwasmachine
  • Stopcontact

Werkblad keuken

De moderne keuken heeft een composiet werkblad in de kleur Blanco Zeus Extreme Suede. Het geeft het geheel een luxe en strakke uitstraling. Daarnaast is het blad vochtbestendig en robuust. Hitte, krassen, stoten en slijten; composiet kan wel tegen een stootje. Verder is het blad hygiënisch en eenvoudig te onderhouden. In onze showroom vertellen onze specialisten je uiteraard graag meer over de voor- en nadelen van composiet en andere soorten werkbladen.

 


(Bekijk deze keuken in de showroom, studio 29)

Ontdek meer showroomkeukens