Moderne keuken met eiland - Showroomkeukens

Moderne keuken met eiland

Luxe moderne keuken met eiland
Kookeiland en hoge kastenwand
Miele, Novy en Dekker keukenapparatuur
Showroomkeuken in Etten-Leur
Maak een afspraak ›

Deze keuken van ons eigen huismerk Bouwcenter is een moderne keuken met eiland en kastenwand. Deze kastenwand heeft houten fronten en het kookeiland heeft een zwarte kleur. De moderne keuken is voorzien van apparatuur van Miele en Novy.

Moderne keuken met eiland

Van een moderne stijl tot een landelijke stijl in huis, deze moderne keuken met eiland past goed bij jouw interieur. Doordat de keuken een mix is van verschillende stijlen, past deze dan ook bij verschillende interieurs.

Deze modern landelijke keuken heeft een strak keukeneiland in de kleur zwart. Een gedeelte van de keukenfronten is afgewerkt met polymeer glas. Daarnaast heeft deze showroomkeuken kroonlijst grepen in een rvs kleur. De kastenwand van de keuken bevat houten fineer fronten en een kunststof corpus.

Keukenapparatuur

Deze opstelling is voorzien van keukenapparatuur en toebehoren van de merken Miele, Novy en Dekker.

  • Inbouwkoffieautomaat met waterreservoir
  • Combi stoomoven
  • Multifunctionele oven
  • Integreerbare vrieskast
  • Integreerbare koelkast
  • Eenhendelmengkraan
  • Filterstopkraan

Werkblad keuken

Deze keuken van ons huismerk; Bouwcenter, heeft een glazen werkblad van 10/12mm van het merk Dekker. Dit glazen werkblad is gemaakt van thermisch gehard glas: glas dat verhit wordt (tot 650 °C) en vervolgens door gestuwde koude lucht wordt afgekoeld, waardoor het vele malen sterker wordt dan gewoon glas van dezelfde dikte. Een voordeel van glas is dat het erg hygiënisch is. De kleur van het werkblad is glanzend zwart.

Ontdek meer showroomkeukens