Landelijke keuken met kookeiland

Landelijke keuken met kookeiland

Sfeervol en landelijk
Kookeiland
Atag keukenapparatuur
Showroomkeuken in Etten-Leur
Maak een afspraak ›

Ben je op zoek naar een ruime landelijke keuken met een kookeiland? Deze keuken uit de collectie showroomkeukens bestaat uit een werkblad met kookplaat en kasten daaronder, een kastenwand met koelkast en een vrijstaand kookeiland. De grijze keuken is voorzien van apparatuur van ATAG.

Landelijke keuken met kookeiland

Deze landelijke keuken met kookeiland past in verschillende interieurs. De lijst in de keukenfronten en de klassieke RVS handgrepen zorgen namelijk voor een landelijke en klassieke uitstraling van de keuken. De glazen kastdeurtjes en open kasten in de keuken maken deze stijlen compleet.

De landelijke keuken bestaat uit een eiland en royale kastenwand. Door deze kastenwand is er veel opslagruimte beschikbaar voor alle benodigde keukenspullen. Tevens bevat de wand een unieke ingebouwde RVS koelkast.

Deze keuken heeft fronten in een warme grijstint. De showroomkeuken is afgewerkt met een donker werkblad.

Keukenapparatuur

Deze grijze landelijke keuken is voorzien van apparatuur van ATAG. Uniek in de keuken is de ingebouwde koelvriescombinatie in een RVS kleur. De keukenapparatuur bestaat uit onderstaande onderdelen:

  • Gaskookplaat met combi stoomoven eronder
  • Inbouwafzuigunit
  • Vaatwsser
  • Side by side koelvriescombinatie
  • Quooker Classic Fusion rvs

Werkblad keuken

De landelijk klassieke keuken van het merk Ballerina is voorzien van een Keramisch werkblad. Een keramisch werkblad is een slimme keuze in de keuken omdat het onderhoudsarm is. Het is materiaal dat niet poreus is. Hierdoor tast vocht het werkblad niet aan en trekken voedselresten er niet in.

De showroomopstelling heeft een werkblad in een donkergrijze kleur met een gespikkelde structuur. Hierdoor krijgt ook het werkblad het landelijke klassieke karakter van de rest van de keuken.

Ontdek meer showroomkeukens