Landelijke keuken met kookeiland

Landelijke keuken met kookeiland

Sfeervol en landelijk
Kookeiland
ATAG keukenapparatuur
Prijs is incl. btw, korting en excl. montage
€ 16.500 (met 46,5% korting)
Maak een afspraak ›

Een landelijke keuken met kookeiland geeft jouw huis een sfeervolle uitstraling. Een voorbeeld is de luxe landelijke showroomkeuken uit onze huiscollectie. Deze grijze keuken heeft een zeer hoog afwerkingsniveau. Zo zijn de fronten naadloos afgewerkt en zijn de MDF fronten meervoudig gelakt. De luxe en unieke apparatuur van het merk ATAG maakt het geheel af voor een strakke en landelijke look.

 

Landelijke keuken met kookeiland

Deze landelijke keuken met kookeiland past in verschillende interieurs. De lijst in de keukenfronten en de klassieke RVS handgrepen zorgen voor een landelijke en klassieke uitstraling van de keuken. Aanvullend maken de landelijk/klassieke schouw, de glazen kastdeuren en open kasten in de keuken de landelijke of klassieke look compleet. Of je nu gaat voor landelijk of klassiek, deze landelijke keuken past perfect binnen je interieur.

Het kookeiland en de royale kastenwand van deze keuken bieden veel opslagruimte voor alle benodigde keukenspullen. Tevens bevat de wand een unieke Amerikaans side-by-side koelkast, uitgevoerd in een stoere RVS kleur.

De showroomkeuken heeft MDF kern fronten die meervoudig zijn afgelakt in een warme grijstint. Daarnaast is de showroomkeuken uit onze huiscollectie afgewerkt met een werkblad in de kleur blue stone.

Keukenapparatuur

Deze grijze landelijke keuken is voorzien van apparatuur van de ATAG Magna collectie. Dit is de meest exclusieve en luxe collectie van dit merk. Uniek in de keuken is de ingebouwde Amerikaanse side-by-side koelkast, afgewerkt in een RVS kleur. De keukenapparatuur bestaat uit onderstaande onderdelen.

  • Luxe-pits gaskookplaat
  • Grote combi stoomoven (60 cm hoog)
  • Inbouwafzuigunit (verwerkt in de klassieke schouw)
  • Luxe XL vaatwasser
  • Amerikaanse side-by-side koelvriescombinatie
  • Kokend water kraan (Quooker Classic Fusion RVS)

Werkblad keuken

De landelijk klassieke keuken van onze huiscollectie is voorzien van een keramisch werkblad. Een keramisch werkblad in de keuken is een slimme keuze omdat het onderhoudsvrij is. Tevens is keramisch materiaal niet poreus. Dit betekent dat voedselresten niet in het werkblad kunnen trekken en ook kan vocht het blad niet aantasten. Daarnaast hoef je je over krassen geen zorgen te maken, want keramiek is extreem krasvast.

De showroomopstelling heeft een Belgisch hardsteen look werkblad in de kleur Blue Stone. Hierdoor krijgt ook het werkblad het landelijke klassieke karakter van de rest van de keuken.


(Bekijk deze keuken in de showroom, studio 28)

Ontdek meer showroomkeukens