Kleine keuken met kookeiland

Kleine keuken met kookeiland

Moderne compacte eilandkeuken
Kookeiland en hoge kastenwand
Etna keukenapparatuur
Showroomkeuken in Etten-Leur
Maak een afspraak ›

Zoek je naar een kleine keuken met kookeiland? Dan is de Sensum 351 showroomkeuken een goede optie voor jou. De witte keuken bevat een kastenwand, kookeiland en bar. De opstelling heeft daarnaast keukenapparatuur van het merk Etna.

 

 

Kleine keuken met kookeiland

Als je dacht dat je een kookeiland alleen geschikt is voor een grote keuken dan heb je het mis. Deze compacte eilandkeuken laat namelijk zien dat deze opstelling ook mogelijk is als er slecht beperkte ruimte beschikbaar is. Door de combinatie van het kookeiland met een keukenbar, is de opstelling juist ideaal in een kleine ruimte.

De showroomkeuken is uitgevoerd in de kleur alpine wit en de keukenkasten bevatten een melaminehars coating. De corpus van de kasten is van kunststof. Daarnaast heeft de 351 metalen grepen in een bijpassende rvs kleur.

Keukenapparatuur

Deze moderne keuken met kookeiland en kastenwand bevat keukenapparatuur van het merk Etna. Ondanks dat de opstelling compact is, bevat de keuken een uitgebreid pakket apparatuur.

  • Rvs opbouwspoelbak
  • Eenhendelmengkraan
  • Keramische kookplaat
  • Eiland afzuigkap
  • Integreerbare koelkast
  • Oven met boven- en onderwarmte
  • Volledig integreerbare vaatwasmachine

Werkblad keuken

De Sensum 351 heeft een kunststof werkblad in de kleur zwart graniet gevlamd. Het is een relatief voordelige en door de afwerking een stijlvolle keuze. Daarnaast is het werkblad onderhoudsvriendelijk, licht en waterdicht. Wil je meer weten over de voor- en nadelen van kunststof werkbladen? Laat je dan informeren door onze specialisten. Zij vertellen je graag meer over alle soorten materialen en wat het beste past bij jouw situatie.

Ontdek meer showroomkeukens