Industriële keuken met kookeiland - Showroomkeukens

Industriële keuken met kookeiland

Industriële keuken met kookeiland (stoer)
Kookeiland met hoge kastenwand
Pelgrim en Bora keukenapparatuur
Showroomkeuken Etten-Leur
Maak een afspraak ›

Ben je op zoek naar een industriële keuken met kookeiland? De Sensum Varvara showroomkeuken is één van onze favorieten in de showroom. Deze stijlvolle greeploze keuken is voorzien een groot kookeiland en kastenwand en is voorzien van apparatuur van Bora en Pelgrim.

Industriële keuken met kookeiland

Deze industriële keuken met kookeiland past natuurlijk goed in een industrieel en stoer interieur. Maar ook een modern interieur kan je met deze keuken een industriële touch geven. De showroomkeuken bestaat uit een groot kookeiland, een rechte keuken en een losse kastenwand. Dit rechte gedeelte van de industriële keuken is afgewerkt met een stalen frame met glazen planken, waardoor je van deze wand een echte eye-catcher kan maken.

Deze showroom keuken heeft een greeploze afwerking. De fronten van de keuken zijn uitgevoerd in een laklaminaat in de kleur geborsteld staal. Daarnaast is werkblad is uitgevoerd in een bijpassende kleur grijs.

Keukenapparatuur

De Sensum Varvara is voorzien van Pelgrim, Franke en Bora keukenapparatuur en toebehoren:
  • Volledig integreerbare vaatwasmachine
  • Integreerbare koelkast
  • Warmhoudlade
  • Multifunctionele oven met magnetron
  • Combi-stoomoven
  • Eenhendelmengkraan
  • Inductiekookplaat inclusief afzuigsysteem

Werkblad keuken

Deze industriële keuken heeft een keramisch werkblad van het merk Kemie. Het werkblad heeft een basalt zwarte kleur. Een voordeel van dit werkblad is dat het eenvoudig te reinigen is. Daarnaast zullen door de gesloten structuur van het werkblad vet en kleurstoffen niet in het blad trekken.

 

Ontdek meer showroomkeukens