Hoekkeuken met hoge kastenwand - Showroomkeukens

Hoekkeuken met hoge kastenwand

Moderne keuken
Strak en trendy
Atag keukenapparatuur
Prijs is incl. btw, korting en excl. montage
€ 8.950 (met 45% korting)
Maak een afspraak ›

Is een strakke moderne hoekkeuken met hoge kastenwand iets voor jou? Dan is de Sensum Karon een goede optie. De showroomkeuken is voorzien van witte fronten en een wit corpus. De Karon is deels greeploos. Het andere deel bevat rvs greeplijsten.

Hoekkeuken met hoge kastenwand

Strak, eigentijds en luxe, dat zijn de basis kenmerken van deze opstelling. Hierdoor past deze moderne hoekkeuken met hoge kastenwand goed in een modern interieur. Naast de witte basis heeft de opstelling ook een aantal donkere elementen.

Zo heeft het werkblad een natuursteenlook en de afzuigkap en apparaten in de kastenwand hebben grijze en zwarte kleurtinten. Dit contrasteert sterk met het wit, waardoor ze de keuken een stoer effect geven.

Keukenapparatuur

Deze moderne keuken is voorzien van luxe keukenapparatuur van het merk Atag. De opstelling bevat de volgende apparaten:

  • Inductie kookplaat
  • Combi stoomoven
  • Luxe koffiemachine
  • Quooker
  • Afzuigkap

Werkblad keuken

De Sensum Karon heeft een natuursteen werkblad. Het werkblad draagt bij aan de luxe uitstraling van de keuken. Verder heeft natuursteen diverse voordelen. Zo is het werkblad hitte- en krasbestendig. Bovendien is het blad ook slijt- en stootvast, hygiënische en onderhoudsvriendelijk. Wil je meer weten over de voor- en nadelen van natuursteen of andere werkbladen? Laat je dan informeren in onze showroom. Onze experts vertellen je er graag meer over.


(Bekijk deze keuken in de showroom, studio 19) 

Ontdek meer showroomkeukens